Facebook Pixel Απίστευτο: Αυτός είναι ο ...μεθεπόμενος προπονητής του Ολυμπιακού - Θα... σπάσετε το κεφάλι σας και δε θα καταφέρετε να το βρείτε!
| 2017-03-12 13:30:00

Απίστευτο: Αυτός είναι ο ...μεθεπόμενος προπονητής του Ολυμπιακού - Θα... σπάσετε το κεφάλι σας και δε θα καταφέρετε να το βρείτε!

Απίστευτο: Αυτός είναι ο ...μεθεπόμενος προπονητής του Ολυμπιακού - Θα... σπάσετε το κεφάλι σας και δε θα καταφέρετε να το βρείτε!

Μπορεί στο Λιμάνι να ψάχνουν ακόμα για τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα μετά την υπηρεσιακή λύση του Βασίλη Βούζα, ωστόσο έχουν “κλείσει” από τώρα τον ...μεθεπόμενο κόουτς!

Η θητεία του Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα και μαζί έφερε ανακούφιση σε μεγάλο μέρος των φιλάθλων της ομάδας, αλλά και ορισμένων παικτών που είχαν παραγκωνιστεί από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ένας από αυτούς είναι ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος επανήλθε κατευθείαν στην αρχική ενδεκάδα από τον Βασίλη Βούζα και μάλιστα σκόραρε κιόλας στην Μπεσίκτας.

Πάντως, είτε αγωνίζεται είτε όχι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Αργεντινός είναι πάρα πολύ αγαπητός στο εσωτερικό της ομάδας. Ο Καμπιάσο έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση, τις οποίες έχει «χτίσει» με το ήθος του και τον άψογο επαγγελματισμό του.

Ο 36χρονος παίκτης δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε στο ελάχιστο την περίοδο που βρέθηκε να μην υπολογίζεται από τον Μπέντο μη θέλοντας να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, γεγονός που στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εκτίμησαν δεόντως, ειδικά εάν συνυπολογίσουμε ότι ακόμα και ο Τσόρι Ντομίνγκες κάποια στιγμή «λύγισε» και τα έβαλε με τον προπονητή του!

Παράλληλα, ο Καμπιάσο έχει κερδίσει πολλές συμπάθειες από το καλοκαίρι, όταν δέχθηκε να ρίξει τις απαιτήσεις του στις 300.000 ευρώ προκειμένου να μείνει στον Ολυμπιακό. Όλα τα παραπάνω μπορεί να αποδειχθούν μεγάλης σημασίας στην επόμενη ημέρα της ομάδας και της καριέρας του παίκτη μόλις αποσυρθεί από τα γήπεδα.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Καμπιάσο έχει εκφράσει την επιθυμία του να ασχοληθεί με την προπονητική όταν «κρεμάσει» τα παπούτσια του, δεν αποκλείεται να εξαργυρώσει τις άψογες σχέσεις του με τους Ερυθρολεύκους αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας! Μία προοπτική που έχει αναφερθεί και στον Πρωταθλητή, που προφανώς έχει άριστη ενημέρωση στα θέματα του Ολυμπιακού.

Φυσικά, αυτό δεν πρόκειται να γίνει άμεσα, παρά μόνο στο μέλλον και μόνο εάν ο Καμπιάσο αποδείξει με τη δουλειά ότι αξίζει μια ευκαιρία. Σίγουρα, όμως, υπάρχει στο μυαλό των διοικούντων ότι πρέπει να αξιοποιήσουν μια προσωπικότητα σαν τον Αργεντινό μετά το τέλος της καριέρας του και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μέχρι που θα φτάσει αυτή η συνεργασία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags