Facebook Pixel Φωτοβολίδες ευθείας βολής στην Τούμπα: "Αυτό που κάνει ο λαός του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, πρέπει να αλλάξει"!
| 2017-03-14 09:30:00

Φωτοβολίδες ευθείας βολής στην Τούμπα: "Αυτό που κάνει ο λαός του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, πρέπει να αλλάξει"!

του Γιώργου Κτενά
Φωτοβολίδες ευθείας βολής στην Τούμπα: "Αυτό που κάνει ο λαός του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, πρέπει να αλλάξει"!

Γνήσια ΠΑΟΚτσήδικη φωνή τα χώνει άγρια στους φιλάθλους του Δικεφάλου! Ποια είναι η κακή τους νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει; Γιατί η ομάδα έχασε από την ΑΕΚ;

Την άποψη ότι αν ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια θα πρέπει να ξεπεράσει τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ως ορόσημο, εξέφρασε με δηλώσεις του στον SportDog ο Χάρης Μπανιώτης.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου μάς μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την πίεση των οπάδων του ΠΑΟΚ για νίκη στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες και έπειτα ας μην κερδίσουν άλλο ματς, αλλά και για τον Αραούχο που είναι το πρόσωπο της ημέρας.

Κύριε Μπανιώτη, πώς είδατε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ εναντίον της ΑΕΚ;

"Η ομάδα μου, ο ΠΑΟΚ, ήταν εκτός παιχνιδιού. Η ΑΕΚ ήταν περισσότερο έτοιμη για να πάρει το αποτέλεσμα. Συμφωνώ με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας τον Ολυμπιακό πρέπει να βγάζει ισορροπία. Πρέπει να έχει μία συνέχερια, δηλαδή, κάθε φορά μετά από τη νίκη εναντίον του Ολυμπιακού. Κι αυτό να το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ παρότι δεν είχε πολλές φάσεις, θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να βάλει κάποιο γκολ. Μετά την αποβολή η ΑΕΚ ήταν πιεστική, ενώ ο ΠΑΟΚ όσο περνούσε η ώρα γινόταν και χειρότερος. Με προσωπικά λάθη των παικτών, που δείχνουν μη σοβαρότητα. Δεν αναφέρομαι μόνο στα ντέρμπι, καθώς ο ΠΑΟΚ αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι σοβαρός σε όλα τα ματς, για να μη χάνει βαθμούς. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ η Ένωση ήταν παρούσα, ενώ ο ΠΑΟΚ εκτός".

Τι χρειάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια; Πώς συνδέεται αυτή η διαδικασία με τα ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, δηλαδή, που αναφέρατε;

"Και πριν από τον Ολυμπιακό είχαμε κάνει κοιλίτσα ως ομάδα. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται και έχουν αποτελέσματα σε διάρκεια πρωταθλητισμού, όταν έχουν το ίδιο σύνολο. Ένας ΠΑΟΚ που άλλαξε τόσους παίκτες φέτος, κι ενώ πέρσι είχε κάνει ξανά τα ίδια, πώς θα το καταφέρει αυτό; Δεν συμφωνώ με αυτή την τακτική. Θεωρώ ότι χρειάζεται μία ομάδα να έχει έναν σταθερό κορμό από 15-16 παίκτες, να τους φτιάξει αγωνιστικά, να τους ζυγίσει, να υπάρχει καλό κλίμα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.

Τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν πάντα ιδιαίτερα για τον ΠΑΟΚ, ήδη από τα δικά μου χρόνια. Οι ίδιες ιδιαιτερότητες υπάρχουν και τώρα, καθώς αυτό κάνει ο λαός του ΠΑΟΚ: Επιβάλλει με την αγάπη του για την ομάδα να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και μετά ας μην κερδίσουν άλλο ματς! Δεν συμφωνώ, αλλά είναι πραγματικότητα. Όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα θα πρέπει να βοηθήσουν να αλλάξει αυτή η νοοτροπία".

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είδατε λάθη στο στήσιμο της ομάδας, από την πλευρά του Ίβιτς;

"Τα συστήματα τα κάνουν οι παίκτες και η διάθεσή τους στον αγωνιστικό χώρο. Όταν από τους 11 οι 5-6 δεν είναι σε καλή μέρα και κάνουν επιπόλαια λάθη, τι να λέμε; Προσπαθούσαν να αλλάξουν δεύτερη-τρίτη πάσα και έκαναν λάθος. Πώς θα βγούνε μπροστά έτσι; Πώς θα παίξουν καλή άμυνα".

Πρόσωπο της ημέρας είναι ο Αραούχο. Πώς τον είδατε;

"Είναι ένας παίκτης που τα στοιχεία του δεν τα είχε η ΑΕΚ. Έδειξε ότι έχει τα στοιχεία για να δώσεις λύσεις. Η διάρκεια δείχνει αν είναι καλός ένας ποδοσφαιριστής ή όχι, γι' αυτό και πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags