Facebook Pixel Νέο χτύπημα από Αλεξανδρή: "Εγώ έδωσα το βραβείο στον Βαζέχα"!
| 2017-03-15 14:52:00

Νέο χτύπημα από Αλεξανδρή: "Εγώ έδωσα το βραβείο στον Βαζέχα"!

Νέο χτύπημα από Αλεξανδρή: "Εγώ έδωσα το βραβείο στον Βαζέχα"!

Δεν λέει να σταματήσει ο παλαίμαχος άσος, που επανήλθε με νέα δήλωση - φωτιά!

Τι είπε σε συνέντευξή του στο Sport24Radio; Πως πάτησε... φρένο στη μάχη για να βγει πρώτος σκόρερ, προκειμένου να μην ξεφύγει στην κούρσα με τον Κριστόφ Βαζέχα που είχε τραυματιστεί!

Αναλυτικά το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης του Αλέξη Αλεξανδρή στο "Sport24 Radio 103,3" και τους Ευάγγελο Μίχο, Σταύρο Γεωργακόπουλο και Γιάννη Σερέτη:

"Ο Κριστόφ Βαζέχα ήταν τραυματίας. Προσπαθούσε τρία χρόνια να βγει πρώτος σκόρερ και το άξιζε. Τις δύο προηγούμενες είχε βγει ο Βασίλης Δημητριάδης Τότε η μεγάλη αντιπαλότητα για το πρωτάθλημα ήταν μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός βρισκόταν στα πέτρινα χρόνια.

Ο Βαζέχα θα έμενε για κάποια παιχνίδια εκτός. Του είχα πει λοιπόν: Κριστόφ, δεν θα βάλω περισσότερα γκολ από εσένα. Θα βγούμε μαζί πρώτοι σκόρερ, γιατί σε σέβομαι ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Και βγήκαμε μαζί. Το ξέρω μόνο εγώ, ο Κριστόφ και ένας-δυο ακόμη. Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια. Και θα μπορούσα τελευταία αγωνιστική να βάλω όσα ήθελα. Πάρτι κάναμε με τον ΟΦΗ. Δεν το έκανα όμως, ως ένδειξη σεβασμού και τιμής απέναντι σε αυτό τον πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags