Facebook Pixel Στους ερυθρόλευκους το ντέρμπι των Νέων!
| 2017-03-18 15:56:00

Στους ερυθρόλευκους το ντέρμπι των Νέων!

Στους ερυθρόλευκους το ντέρμπι των Νέων!

Η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού νίκησε εύκολα στο Κορωπί τον Παναθηναϊκό με 3-1!

Στους 63 βαθμούς οι Πειραιώτες, στους 56 έμειναν οι «πράσινοι», που έμειναν στον -7 από τους «ερυθρόλευκους».

Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να διατηρήσει το σερί του, που σταμάτησε στις 10 νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά σκόραρε στο 14' και το 17' με τον Καμπέτση, παίρνοντας νωρίς κεφάλι στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 74' με τον Πίσπα, έχοντας ανεβάσει την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και πίεζε για την ισοφάριση. Όμως τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σημείωσαν και τρίτο τέρμα στο 90' με τον Φουάση και «κλείδωσαν» τη νίκη.

Στο Κορωπί βρέθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, όπως και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στις εξέδρες ήταν και οι Γιάννης Γκούμας, Σπύρος Λιβαθηνός, Νίκος Λυμπερόπουλος, Τάκης Φύσσας, Κυριάκος Καραταΐδης, Σπύρος Μαραγκός και Στράτος Αποστολάκης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Ξηρός (59' Βαλμάς), Μαυρομάτης, Ζερβόπουλος, Ντόκο, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (77' Κουντουριώτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Κούγιος, Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Βάρκας, Ξενιτίδης (88' Πλέγας), Καμπέτσης, Μεγαρίτης, Βρουσάι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags