Facebook Pixel Tρομερά πράγματα - "Κόλαση" στην Τούμπα παρά την 3άρα στον ΠΑΟ - Γιατί "πλακώθηκαν" οι ΠΑΟΚτσήδες!
| 2017-04-10 09:30:00

Tρομερά πράγματα - "Κόλαση" στην Τούμπα παρά την 3άρα στον ΠΑΟ - Γιατί "πλακώθηκαν" οι ΠΑΟΚτσήδες!

Tρομερά πράγματα - "Κόλαση" στην Τούμπα παρά την 3άρα στον ΠΑΟ - Γιατί "πλακώθηκαν" οι ΠΑΟΚτσήδες!

Απίστευτο σκηνικό απ' τους οπαδούς του Δικεφάλου! Δεν θα πιστέψετε γιατί μανούριασαν στο ντέρμπι, παρόλο που η ομάδα τους νίκαγε για πλάκα τους «πράσινους». Δεν υπάρχει...

Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε πάρτυ το πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αυτό για το πρωτάθλημα, καθώς πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση δεν χαρίστηκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη που παρουσίασε την ομάδα του με πολλές αλλαγές.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καταιγιστικός στο πρώτο 45λεπτο και κατάφερε από πολύ νωρίς με τα γκολ των Ενρίκε, Σάκχοφ και Λέοβατς να μετατρέψει σε περίπατο την αναμέτρηση και έτσι να στηθεί ένα φοβερό πάρτι σε εξέδρα και αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, ακόμα και όταν όλα πάνε πρίμα, υπάρχουν κάποιοι φίλαθλοι που δεν καταλαβαίνουν πως μία κίνησή τους, μπορεί να βλάψει τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας κι ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 3-0, ένας οπαδός άναψε πυρσό και από τη χαρά του, τον πέταξε στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί να ακούγεται κάτι ...αθώο, ωστόσο η συγκεκριμένη ενέργεια όχι μόνο μπορεί να επιφέρει βαριά τιμωρία στον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει και κίνδυνος ακόμα και να διακοπεί το ματς, εφόσον ο διαιτητής θεωρήσει ότι είναι απαραίτητο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, μόλις πέταξε τον πυρσό, υπήρξαν πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που αντέδρασαν έντονα και του την έπεσαν, προσπαθώντας να του εξηγήσουν πως κάτι τέτοιο μπορεί να κοστίσει στην ομάδα, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Μπορεί να δημιουργήθηκε για λίγο ένταση με αφορμή αυτό το περιστατικό, ωστόσο δείχνει αν μη τι άλλο μία υγιή αντίδραση της πλειοψηφίας, που μπορεί να σημαίνει ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στα ελληνικά γήπεδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags