Facebook Pixel Θα 'ναι το κάζο του καλοκαιριού; Σούπερ «παλτό» για ομάδα του Big-4 με 4 ματς σε 1 χρόνο - Παίζει ...τοπικό!
| 2017-05-09 20:30:00

Θα 'ναι το κάζο του καλοκαιριού; Σούπερ «παλτό» για ομάδα του Big-4 με 4 ματς σε 1 χρόνο - Παίζει ...τοπικό!

Θα 'ναι το κάζο του καλοκαιριού; Σούπερ «παλτό» για ομάδα του Big-4 με 4 ματς σε 1 χρόνο - Παίζει ...τοπικό!

Στο πάρε-δώσε με μάνατζερ είναι λογικό να παίξει και «παλτό». Όπως αυτό που πλασάρουν σε μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ποιος είναι υποψήφιος να φάει την ...πατάτα; Μόνο εδώ!

Μπορεί στην ΑΕΚ το φλέγον θέμα να είναι ο προπονητής, αυτό όμως δε στέκεται εμπόδιο στα μεταγραφικά, τα οποία τρέχουν, αφού στην Ένωση έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Ένα από τα ονόματα που έπαιξε πρώτο και κρεμάστηκε στα πρωτοσέλιδα είναι αυτό του Ναμπίλ Μπαχούι, 26χρονου Σουηδού, ο οποίος φέρεται ότι μένει ελεύθερος από το Αμβούργο.

Ο Μαροκινής καταγωγής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, μπορεί όμως να παίξει με την ίδια ευχέρεια στη δεξιά πτέρυγα, αλλά ως δεκάρι, πίσω από τον επιθετικό στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3. Ίσως η ικανότητά του να παίζει σε τρεις θέσεις να ήταν ένας από τους λόγους που ο Δικέφαλος παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του.

Γιατί από επιδόσεις ο Μπαχούι μένει μετεξεταστέος. Από τον Γενάρη του 2016 έως σήμερα δεν έχει παραπάνω από 360 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο (Μάιος 16 - Μάιος 17) μετρά συμμετοχές σε μόλις 4 ματς, (17 λεπτά στις 7/5/16, 78 λεπτά στις 14/5/16, 66 λεπτά στις 24/9/16), εκ των οποίων το ένα, τον Μάρτιο που μας πέρασε, ήταν με τη δεύτερη ομάδα του Αμβούργου, η οποία παίζει στα ...τοπικά.

Αναρωτόμαστε, λοιπόν, γιατί τέτοιο κόλλημα η ΑΕΚ με έναν ποδοσφαιριστή που για 1,5 χρόνο δεν υπάρχει στον αγωνιστικό χάρτη και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά θυμίζουν πολύ ...Πατίτο, ο οποίος μπορεί μεν να σκόραρε και να έδωσε τη νίκη στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε επιτυχημένη μεταγραφή.

Γιατί η Ένωση είχε ενδιαφερθεί ξανά τον περασμένο Ιανουάριο για τον Σουηδό. Τότε, όμως, δεν προχώρησε η υπόθεσή του, γιατί ο Δικέφαλος ήθελε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει ως καθαρόαιμος επιθετικός, κάτι που δεν το είχε ο 26χρονος Μπαχούι. Γι' αυτό προτιμήθηκε ο Περέιρα Ντίαζ και στο τέλος, ευτυχώς για τους ΑΕΚτζήδες, ήρθε ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος βγάζει μάτια και όλοι πλέον ασχολούνται με την παραμονή του.

Βέβαια, γι' αυτό το κόλλημα της ΑΕΚ με τον Μπαχούι υπάρχει και εξήγηση. Διότι τον Σουηδομαροκινό εκπροσωπεί ο άνθρωπος που επί Μαϊστόροβιτς έχει πάρει "εργολαβία" όλες τις μεταγραφές της Ένωσης. Συν τοις άλλοις, ο 26χρονος εξτρέμ υπήρξε συμπαίκτης στα ποδοσφαιρικά "τελειώματα" του νυν τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου, στην ΑΙΚ.

Στην Στοκχόλμη ο Μπαχούι έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, έκτοτε όμως η καριέρα του κινείται στο ναδίρ. Λέτε στην Ένωση να κάνει το μεγάλο come back, όπως έκανε ο Σέρχιο Αραούχο; Είναι κομματάκι δύσκολο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags