Facebook Pixel BBC: Η Football League εξετάζει την αγορά της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη
| 2017-05-10 16:22:00

BBC: Η Football League εξετάζει την αγορά της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη

BBC: Η Football League εξετάζει την αγορά της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη

Το σάιτ του βρετανικού δικτύου αναφέρει οτι οι αρχές της Λίγκας έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ελέγχου, προκειμένου να περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Την ώρα που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος με τον Φαουάζ Αλ Χασαουί, αυτό που εκκρεμεί είναι να πάρει και το… πράσινο φως από την Football League. Να διεξαχθεί, δηλαδή, ο απαραίτητος έλεγχος στον Έλληνα επιχειρηματία, ούτως ώστε να αποδειχθεί αν είναι «εντάξει» για να αποκτήσει την ομάδα.

Εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής των επαγγελματικών κατηγοριών στη Βρετανία είπε για την υπόθεση στο BBC: «Στο πλαίσιο των κανονισμών μας, αξιολογείται αυτή την περίοδο η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Νότγιχαμ» επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, πως εντός των ημερών περιμένουμε οριστικές εξελίξεις επί του θέματος.

Το έγκυρο αγγλικό δημοσίευμα αναφέρεται και στις δικαστικές υποθέσεις που «τρέχουν» σε βάρος του κ. Μαρινάκη, υπογραμμίζοντας, όμως, πως δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην αγορά του ιστορικού συλλόγου.

«Ο Μαρινάκης αντιμετωπίζει κατηγορίες για στημένους αγώνες στην Ελλάδα, ο ίδιος της αρνείται και περιμένει να μάθει αν η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας ναυτικός μεγιστάνας αναμένεται να πάρει την έγκριση της Football League, αφού δεν έχει καταδικαστεί για κάποιο έγκλημα», είναι το σχετικό απόσπασμα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags