Facebook Pixel Αποκαλύψεις Κούγια!Ποιος είπε στον Βρέντζο "Fuck off" και άλλα ωραία!
| 2017-05-10 18:17:00

Αποκαλύψεις Κούγια!Ποιος είπε στον Βρέντζο "Fuck off" και άλλα ωραία!

Αποκαλύψεις Κούγια!Ποιος είπε στον Βρέντζο "Fuck off" και άλλα ωραία!

Ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μετέφερε στον Arena fm τα όσα έγιναν στο χτεσινό ΔΣ της Λίγκας, ενώ μίλησε και για το ζήτημα με τον Πουρτουλίδη και τον Ηρακλή

Για τα απίστευτα σκηνικά που έγιναν στο χθεσινό Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ ,μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στον ArenaFM 89.4. Τόνισε ότι ο Παναγόπουλος έκανε… ζωντανή μετάδοση τα όσα γινόταν μέσα στην αίθουσα., αναφέρθηκε στο θέμα του Ηρακλή αλλά και τις πολύ άσχημες εκφράσεις και τις βρισιές που ακούστηκαν.

Για τα όσα έγιναν στο χθεσινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ:

«Έγινε σκόπιμη σύγχυση. Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά από ένα αίτημα της ΠΑΕ Λεβαδειακός, ότι κακώς επεστράφησαν οι βαθμοί του Πουρτουλίδη στον Ηρακλή. Παρουσίασε ο Ηρακλής μια βεβαίωση από τον Πουρτουλίδη ότι είχε εξοφληθεί και ο κ.Στράτος αποφάσισε αυτοβούλως να επιστρέψει τους βαθμούς, ενώ δεν είναι δικιά του αρμοδιότητα. Μόνο η κατάθεση στην τράπεζα αποδεικνύει εξόφληση. Εδώ τα πράγματα έγιναν διαφορετικά λόγω κακής αντιμετώπισης από τον κ. Παπαθανασάκη και τους συνεργάτες του. Ενώ φαινόταν ότι ο Πουρτουλίδης είχε ξοφληθεί , δημοσιοποιήθηκε η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Ηρακλή για χρήματα που οφείλονται στον παίκτη.

Την ώρα της συζήτησης όπου παίρναμε κάποιες θέσεις, πετάγεται ο Βρέντζος, διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού και ορμάει στον Παναγόπουλο, τον δικηγόρο του Παπαθανασάκη, με έναν πολύ επιθετικό τρόπο και του λέει ντροπή σου, τι είναι αυτά που κάνεις. Τον έπιασε ο Βρέντζος όπως ισχυρίζεται, να έχει ανοιχτό το κινητό του και να έχει στην άλλη γραμμή τον Θωμαΐδη και να ακούει τι γίνεται μέσα στο συμβούλιο.

Εκεί γυρνάει ο Παπαθανασάκης και λέει στον Βρέντζο …fuck off. Εγώ βλέποντας τι γίνεται τους λέω δεν ντρέπεστε λίγο, κυρίως στον Παναγόπουλο γιατί με τον Παπαθανασάκη είχα άριστες σχέσεις. Γυρνάει ο Παπαθανασάκης και μου λέει …mother f@cker. Στην συνέχεια Παπαθανασάκης και Παναγόπουλος έφυγαν τρέχοντας από την αίθουσα. Το κλίμα ήταν πολύ άσχημο και συνεχίστηκε η συζήτηση για τον Ηρακλή, ουσιαστικά χωρίς τον Ηρακλή. Αυτούς περισσότερο τους ενδιέφερε να μεταδίδουν την συζήτηση, παρά το δικό τους θέμα».

Θα έχει πρόβλημα ο Ηρακλής με όλα αυτά;

«Δεν το ξέρω, αλλά θεωρώ πως όχι. Θέλω να πιστεύω ότι θα γνωμοδοτήσει το διαιτητικό πως αποτελεί εξόφληση από την στιγμή που και ο παίκτης βεβαιώνει ότι έχει εξοφληθεί» .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags