Facebook Pixel "Mε Ιβάν για την κατάκτηση του Champions League"!
| 2017-05-10 20:36:00

"Mε Ιβάν για την κατάκτηση του Champions League"!

"Mε Ιβάν για την κατάκτηση του Champions League"!

Μεγαλεπίβολα σχέδια για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη έχει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής...

Ο Θανάσης Κατσαρής φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ, την σημαντική βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη αλλά και για το νέο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν διανύει την καλύτερη περίοδο ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή: «Είναι το ωραιότερο σαββατοκύριακο που έχει περάσει η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι πλέον έναν ενιαίο ΠΑΟΚ που είναι έτοιμος να αγωνιστεί για τον αθλητισμό επι ίσοις όροις. Έχουμε έναν άνθρωπο στην κεφαλή που το δείχνει αυτό με κάθε του ενέργεια για να κατακτήσει αυτά που είπε. Υπάρχει μια κακή αντιμετώπιση από άλλες ομάδες είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά αλλά δεν μας στενοχωρεί ίσα ίσα μας κάνει να παίρνουμε δύναμη. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να έχει κανέναν απέναντι του. Θέλει όλους αυτούς που κυνηγούσαν όλα αυτά τα χρόνια κάποιον άλλον δυνατό και όλοι μαζί να αγωνιστούν για την καθαρότητα του αθλητισμού».

Για το αν είχε ονειρευτεί έτσι τον ΠΑΟΚ όταν μίλησε με τον Σαββίδη και τη βοήθεια που προσέφερε: «Ούτε στα καλύτερα μας όνειρα. Ο Αθλητισμός είναι ένας χώρος που δεν έρχεται κάποιος να επενδύσει για να βγάλει κέρδος αλλά γιατί τον αγαπάει. Είναι λίγο δύσκολο να κάνει κάποιος αυτά που έκανε ο κος. Σαββίδης ξοδεύοντας πάρα πολλά λεφτά».

Για το αν η παρουσία του Σαββίδη στον ερασιτέχνη ήταν καταλυτική: «Φυσικά. Στα ερασιτεχνικά τμήματα σε όλες τις ομάδες της Ελλάδας δεν είναι κανένα υγιές. Εμείς με πολλές προσπάθειες αλλά και με τη συμπαράσταση της ΠΑΕ σταθήκαμε υγιείς αλλά επειδή πολλά έσοδα είναι συνάρτηση των εσόδων της ΠΑΕ έχω την εντύπωση ότι θα ήμασταν σε άσχημη κατάσταση τόσο ο ποδοσφαιρικός όσο και ο ερασιτέχνης. Εμείς δεν έχουμε έσοδα, ή μάλλον έχουμε κάποια ελάχιστα αλλά έχουμε πολλά τμήματα στον ερασιτέχνη τα οποία πρωταγωνιστούν. Εάν ο Σαββίδης δεν ερχότανε δεν θα υπήρχαμε δεν είναι υπερβολή».

Για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ: «Δεν έκανα κάτι το οποίο δεν πίστευα ότι δεν ήταν λογικό. Σε όλες μου τις ενέργειες βάζω πρώτα τη λογική. Εκ του αποτελέσματος κρίνεται σωστή αλλά δεν θέλω να πάρω εύσημα γιατί θα μπορύσε να είχε αντίθετα αποτελέσματα. Έβλεπα ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να προχωρήσει και οι αντίπαλοι μας δεν μας υπολογίζανε όπως τα προηγούμενα χρόνια. Είχαμε και άλλες κατραπακιές αλλά έφταιγε η δική μας αγωνιστική συμπεριφορά. Έχω πάντα στο μυαλό μου τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Καλμαζίδη και τον ευχαριστούμε για τους τίτλους που μας προσέφερε. Όσο ήταν μαζί μας και έβλεπα ότι προχωράμε δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο. Πάνω από όλα είναι ο ΠΑΟΚ. Όταν όμως έβλεπα ότι κάτι δεν πάει καλά έπρεπε να κάνω αυτή την κίνηση. Πάντα κάποιος είναι που την πληρώνει και μας βγήκε. Μπορεί να μην πηγαίνω στο γήπεδο αλλά το βόλεϊ το ζω από το 1998 όταν ξεκίνησε να κάνει ομάδα ο ΠΑΟΚ».

Για το αν ο στόχος πλέον είναι η Ευρώπη: «Εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια η κατάκτηση του πρωταθλήματος μας το επέβαλε να το κάνουμε, θα το κάνουμε και φέτος. Έχουμε μαζί μας τον κ. Τσαλόπουλο, μεγάλος χορηγός βάζει πολλά χρήματα, έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, πουλήσαμε πάρα πολλά διαρκείας, η ανταπόκριση του κόσμου στα τελευταία παιχνίδια ήταν μεγάλη, υπήρχαν κάποια έσοδα αλλά σίγουρα δεν φτάνουν. Όταν κάποιοι ρώτησαν τον κ.Σαββίδη για το Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλεϊ είπε ότι εδώ είμαστε και θα βοηθήσουμε. Έχει ένα μεγάλο κουσούρι ο Σαββίδης πως ό,τι λέει το κάνει».

Για το αν έχει μιλήσει μαζί του για τη νέα χρονιά: « Δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα. Η σχέση μας είναι σε τέτοια επίπεδα που δεν χρειάζεται να κλείσω για να συζητήσω. Είναι σύμμαχος στην προσπάθεια μας και αυτό έχει σημασία. Όλοι πλεόν νιώθουμε ασφαλείς με το Σαββίδη.

Για το θέμα του γηπέδου της Τούμπας: «Η άποψη μου είναι σαν αυτή ενός φιλάθλου και ενός ανθρώπου που έζησε τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να δημιουργηθεί στην Τούμπα. Πρέπει να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει εκεί. Να γίνουν περισσότεροι έξοδοι στον περιφερειακό, κάποιες περισσότερες θέσεις πάρκινγκ. Αν θα φύγουμε από την Τούμπα έχω την εντύπωση ότι θα χάσουμε όχι μόνο το συναίσθημα αλλά και τον παλμό του γηπέδου. Ο κος. Σαββίδης είπε ότι θα το σκεφτούμε πριν αποφασίσουμε και είναι κάτι που με βρίσκει σύμφωνο. Πρέπει να κάνουμε αυτό που θα είναι πιο καλό».

Για το αν πρέπει να παρθεί σύντομα μια απόφαση για το γήπεδο: «Αναγκαίο από χθες. Καμία μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν έχει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις για να το διασκεδάζει και ο φίλαθλος κόσμος. Μπορεί στο καινούργιο γήπεδο μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει πολλά πράγματα. Ένα από αυτά θα είναι να δημιουργηθεί και το μουσείο του ΠΑΟΚ για να λέει ο κόσμος πάμε να δούμε τον ΠΑΟΚ, το μουσείο και την μπουτίκ και την ιστορία του. Γιατί όταν ξεχνάμε την ιστορία δεν έχουμε μέλλον». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags