Facebook Pixel Τρελό συμβόλαιο Σαββίδη σε Ίβιτς - Δίνει τον ουρανό με τ' άστρα και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!
| 2017-05-10 21:10:00

Τρελό συμβόλαιο Σαββίδη σε Ίβιτς - Δίνει τον ουρανό με τ' άστρα και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

Τρελό συμβόλαιο Σαββίδη σε Ίβιτς - Δίνει τον ουρανό με τ' άστρα και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

Ο Ιβάν έχει πάρει τις αποφάσεις του και έχει έτοιμη την πρόταση για τον Σέρβο κόουτς. Διαβάστε πόσα θα πάρει, γιατί θα υπάρχει ρήτρα και ποιες είναι οι δικλείδες ασφαλείας!

Δεν τίθεται καν θέμα για το αν θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ή θα μείνει στην Τούμπα και τη νέα σεζόν. Το μόνο ερωτηματικό είναι οι όροι και η διάρκεια του νέου συμβολαίου του καθώς και οι απολαβές του!

Ο λόγος για τον Βλάνταν Ίβιτς, που μπορεί να δήλωσε χθες στη σέρβικη ιστοσελίδα «mozzartsport» πως «μέχρι τον Ιούνιο θα είμαι εδώ και έχω οψιόν στο συμβόλαιό μου, θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα γιατί αυτό το κλαμπ που έδωσε την ευκαιρία και πρέπει να το σεβαστώ», ωστόσο μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι σίγουρο πως και η νέα χρονιά θα τον βρει στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά.

Πλέον ο Ιβάν Σαββίδης… πίνει νερό στο όνομα του Σέρβου προπονητή και σύμφωνα με πληροφορίες έχει έτοιμο το νέο συμβόλαιο που θα του προσφέρει, το οποίο δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει ακόμα και τις διπλάσιες ετήσιες αποδοχές σε σχέση με αυτές που καρπώνεται με βάση το τρέχον συμβόλαιο!

Ο Σαββίδης έχει εκτιμήσει την αποτελεσματικότητα της δουλειάς του Ίβιτς και την πολύ καλή συνεργασία του με τον Λούμπος Μίχελ, με το Κύπελλο να βάζει την… σφραγίδα στην εδώ και καιρό σκέψη για παραμονή του Σέρβου, που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής της Super League, και τα επόμενα χρόνια

Ένα άλλο στοιχείο που έχει το δικό του ενδιαφέρον, είναι πως το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ίβιτς στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, διάρκειας 1+1 έτους, είχε πολλές δικλείδες ασφαλείας για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως για παράδειγμα να το διακόψει χωρίς να καταβάλλει στον 40χρονο προπονητή κάποια αποζημίωση!

Αυτό συνέβη γιατί ο Ιβάν Σαββίδης… κάηκε στο παρελθόν από «κλειστά» συμβόλαια και αυτή τη φορά δεν ήθελε να καταβάλλει καμία αποζημίωση εάν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, όμως ο Ίβιτς παρότι είδε την καρέκλα του να… τρίζει επικίνδυνα μετά τις δύο ήττες από την Κάραμπαγκ, τις εκτός έδρας ήττες από Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και ενδιάμεσα την ήττα – σοκ από τον Ατρόμητο στην Τούμπα με 4-3, όχι μόνο ανέτρεψε τα δεδομένα αλλά οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μία πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο και τη δεύτερη θέση, στους 32 του Europa League και στην κατάκτηση του Κυπέλλου!

Όλα αυτά, θα έχουν σαν αποτέλεσμα το νέο συμβόλαιο του Ίβιτς να έχει δικλείδες ασφαλείας και για την πλευρά του Σέρβου. Για παράδειγμα, οι απολαβές του θα αυξηθούν κατακόρυφα και ίσως φτάσουν και τον διπλασιασμό, ενώ θα υπάρχει και ρήτρα που θα του δίνει το δικαίωμα να «σπάσει» το συμβόλαιό του, εφόσον βρεθεί στο μέλλον ομάδα που θα μπορεί να το καλύψει, κάτι το οποίο, βέβαια, δε συνηθίζεται σε καμία περίπτωση.

Εκτός του Ιβάν Σαββίδη πάντως, νερό στο όνομα του Βλάνταν Ίβιτς πίνει και ο Γιώργος Σαββίδης, που την επόμενη ημέρα της ήττας με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο, «ανέβασε» φωτογραφία του Σέρβου στο Instagram με… άσπρα μαλλιά και δίπλα τον αριθμό 2026, γράφοντας «πάρτε το χαμπάρι».

Από τον ΠΑΟΚ τονίζεται βέβαια πως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Ίβιτς, όμως το όλο θέμα φαίνεται να έχει περισσότερο τυπική σημασία παρά ουσιαστική…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον άφησε ο ΠΑΟΚ, υπέγραψε σήμερα στην Μπενφίκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags