Facebook Pixel Η ατάκα του Μπαργκάν για την... Μπαρτσελόνα της Football League
| 2017-05-11 14:47:00

Η ατάκα του Μπαργκάν για την... Μπαρτσελόνα της Football League

Η ατάκα του Μπαργκάν για την... Μπαρτσελόνα της Football League

Ο Κενάν Μπαργκάν μίλησε στην media day που οργάνωσε η ΠΑΕ Άρης, με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να σχολιάζει τον επερχόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αγωνιστική κατάστασή του: «Είμαι καλά πλέον και πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω ην ομάδα. Μπήκα την Κυριακή κόντρα στον Αχαρναϊκό, τώρα είναι το ματς με τον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Δεν υπάρχουν περιθώρια. Όλα πρέπει να τα κερδίσουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά τη νίκη. Όλοι μας να δώσουμε κάτι παραπάνω για να πάρουμε το παιχνίδι. Έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα είμαστε καλύτεροι».

Για την Λαμία, τον Απόλλωνα Σμύρνης και το παρασκήνιο: «Ακούγονται διάφορα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ακούγονται πολλά. Στην Ελλάδα όλα γίνονται εμείς συνεχίζουμε και ελπίζουμε».

Είπε ακόμη: «Επηρεάζει όταν ξέρεις ότι έχεις την Μπαρτσελόνα στην κατηγορία. Δεν πρέπει όμως να το βάλουμε κάτω. Να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος και ακόμα όλα είναι ανοικτά. Δεν το περίμενε κανένας ότι στην κατηγορία υπάρχουν τέτοιες ομάδες. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι. Θα το παλέψουμε».

Για τους αγώνες με ΟΦΗ, Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης: «Έχουμε επιπλέον κίνητρο. Αυτά τα παιχνίδια περιμένουμε για να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα εμείς στον ΟΦΗ κι ένα καλό αποτέλεσμα στο ντέρμπι των άλλων δύο. Να μην υπάρξει ισοπαλία δηλαδή. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Και με τη βοήθειά του να καταφέρουμε να πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Για την ομάδα του ΟΦΗ: «Θα χρειαστεί να δώσουμε κάτι παραπάνω για να πάρουμε το παιχνίδι. Έχει πολύ καλή ομάδα, τον είδα με την Λαμία. Διαθέτει καλή έδρα με πολύ κόσμο, εμείς όμως πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags