Facebook Pixel "Έσκασαν" νέα έξοδα για Παναθηναϊκό!
| 2017-05-11 19:22:00

"Έσκασαν" νέα έξοδα για Παναθηναϊκό!

"Έσκασαν" νέα έξοδα για Παναθηναϊκό!

Οι "πράσινοι" θα αναγκαστούν να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα σημαντικό ποσό!

Το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε οριστικά για την υπόθεση της προσφυγής του Στάθη Ταυλαρίδη κατά του Παναθηναϊκού και η ετυμηγορία του δικαίωσε μεν, αλλά… χρέωσε τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκανε δεκτή την έφεση των «πρασίνων», αλλά παράλληλα τους καλεί να πληρώσουν στον παίκτη το ποσό των 115.000 ευρώ ως αποζημίωση αλλά και τα οφειλόμενα ύψους 157.000 ευρώ, ήτοι ένα ποσό 272.000 ευρώ, διόλου ευκαταφρόνητο για τα δεδομένα του «τριφυλλιού»!

''Δέχεται τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ' αριθμόν 114/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (Α’ Ε.Ε.Ο.Δ.) της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση, κρατεί την υπόθεση και δικάζει την υπό κρίση προσφυγή. Αναγνωρίζει τη λύση του από 2-1-2016 συμβολαίου επαγγελματία ποδοσφαιριστή που καταρτίστηκε μεταξύ της καθής η προσφυγή-εκκαλούσης ΠΑΕ και του προσφεύγοντος-εφεσιβλήτου ποδοσφαιριστή, με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθής η προσφυγή-εκκαλούσης ΠΑΕ. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή-εκκαλούσα ΠΑΕ, να καταβάλει στον προσφεύγοντα-εφεσίβλητο ποδοσφαιριστή:

 i), ως αποζημίωση, το καθαρό ποσό των εκατόν δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (115.000 ευρώ), νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και

 ii), για τα οφειλόμενα ποσά δεδουλευμένων αποδοχών, εξ ευρώ 157.062,88, με το νόμιμο τόκο από τότε που έκαστο κονδύλιο αποδοχών κατέστη απαιτητό, μέχρις εξοφλήσεως''.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags