Facebook Pixel Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο ρυθμό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού
| 2017-05-12 16:27:00

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο ρυθμό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο ρυθμό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τη βραδιά του μεγάλου τελικού.

Η πρόκριση της Demy στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στο Κίεβο, έχει δημιουργήσει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό και στην Ελλάδα.

Οι ενθουσιώδεις Έλληνες φίλοι της διοργάνωσης– που αγαπούν ιδιαίτερα τον διαγωνισμό τραγουδιού – επισκέπτονται τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για να στοιχηματίσουν στον μεγάλο νικητή του τελικού.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για την μεγάλη βραδιά. Εκτός από την χώρα που θα κερδίσει τον διαγωνισμό, οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στην τελική θέση που θα κατακτήσει η ελληνική συμμετοχή, την χώρα των Βαλκανίων που θα τερματίσει πιο ψηλά, την καλύτερη σκανδιναβική χώρα, κ.α.

Επίσης, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει ειδικά στοιχήματα σε «ζευγάρια» χωρών με την μορφή “head to head” στοιχημάτων (π.χ. ποια χώρα θα βρεθεί υψηλότερα στην τελική κατάταξη μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου).

Η Demy θα διαγωνιστεί στο International Exhibition Center του Κιέβου με το τραγούδι «This is Love» απέναντι σε 25 ακόμη χώρες. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει απόδοση 50,00 στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για να είναι η νικήτρια του τελικού. Φαβορί για τη νίκη θεωρούνται η Ιταλία (απόδοση 2,15), η Πορτογαλία (απόδοση 2,25) και η Βουλγαρία (απόδοση 3,15).

Εκτός των «δυνατών» συμμετοχών, στην εφετινή διοργάνωση υπάρχουν και πολλά «outsider» που προσελκύουν το ενδιαφέρον των φίλων του διαγωνισμού. Χώρες με παράδοση στον διαγωνισμό, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο (απόδοση 25,00), η Σουηδία με απόδοση (15,00) ή η Ολλανδία (απόδοση 35,00), θεωρούνται ελκυστικές για όσους ποντάρουν στις εκπλήξεις.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags