Facebook Pixel Ποιος τεχνικός είναι φαβορί για την Εθνική – Φήμες ότι ο Γιαννάκης συμφώνησε με top ελληνική ομάδα!
| 2017-05-13 10:15:00

Ποιος τεχνικός είναι φαβορί για την Εθνική – Φήμες ότι ο Γιαννάκης συμφώνησε με top ελληνική ομάδα!

Ποιος τεχνικός είναι φαβορί για την Εθνική – Φήμες ότι ο Γιαννάκης συμφώνησε με top ελληνική ομάδα!

Μία ανάσα από νέο προπονητή βρίσκεται η επίσημη αγαπημένη, την ώρα που ο Δράκος κυκλοφορεί πως είναι έτοιμος να γυρίσει το καλοκαίρι στην Α1 για κορυφαίο σύλλογο...

Όλα δείχνουν (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) ότι ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Φώτη Κατσικάρη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να προσφέρει -λόγω των υποχρεώσεών του με την ΤΣΣΚΑ- και έτσι το ενδιαφέρον στράφηκε στον προπονητή του Άρη, που συν τοις άλλοις έχει σχετική εμπειρία, όντας τόσα χρόνια ασίσταντ στην επίσημη αγαπημένη.

Πάντως, ο Πρίφτης δεν είναι και τόσο θερμός να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, γνωρίζοντας ότι ο συντελεστής δυσκολίας είναι τεράστιος. Από το 2009 έχει να πάρει η Εθνική μετάλλιο και όπως είναι επόμενο η πίεση θα είναι μεγάλη.

Την ίδια ώρα, τα δεδομένα για τον έμπειρο προπονητή φαίνεται να αλλάζουν στον Αρη. Μέχρι πρότινος, θεωρείτο σίγουρο ότι οι δύο πλευρές θα χωρίσουν το καλοκαίρι, έστω και αν υπάρχει συμβόλαιο και για του χρόνου.

Τελευταίως, όμως, φαίνεται ότι υπάρχει αναροπή και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας λένε από δω και από εκεί ότι ο Πρίφτης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Δημόσια, άλλωστε, το αφεντικό της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, είπε ότι "δε θα υπάρχει πρόβλημα ο Πρίφτης να είναι και σε μας και στην Εθνική".

Ας περιμένουμε, όμως, το τέλος της σεζόν να δούμε αν τα λόγια αυτά θα αποδειχθούν πραγματικά, καθώς μάλιστα η φημολογία θέλει τον Παναγιώτη Γιαννάκη να είναι από του χρόνου ο προπονητής του Αρη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags