Facebook Pixel Το 2018 VW Polo εντοπίστηκε στις δοκιμές σχεδόν χωρίς καμουφλάζ
Άλλα Σπορ
| 2017-05-13 11:52:00

Το 2018 VW Polo εντοπίστηκε στις δοκιμές σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

Το 2018 VW Polo εντοπίστηκε στις δοκιμές σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

Νέες φωτογραφίες του 2018 VW Polo κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ, με το όχημα να δοκιμάζεται από την γερμανική φίρμα σχεδόν χωρίς καμουφλάζ.

Η Volkswagen θα ξεκινήσει την παραγωγή της νέας γενιάς του Polo μέσα στον επόμενο μήνα, εντείνοντας έτσι τον αγώνα της για την κορυφή της κατηγορίας των σουπερμίνι στην Ευρώπη.

Το νέο Polo αναμένεται να προσφέρει όλα τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας, μιας και ο ανταγωνισμός στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι πολύ σκληρός και ανανεώνεται διαρκώς.

Ο επικεφαλής της VW, Herbert Diess, είπε σε αναλυτές ότι το νέο μοντέλο θα αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία, αλλά δεν έδωσε καμία άλλη σχετική με το μοντέλο πληροφορία.

Το νέο Polo είναι πιθανό να προσφέρει τεχνολογίες που έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο Golf, όπως για παράδειγμα το νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με Apple CarPlay και Android Auto.

Επιπλέον, όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, θα κάνει χρήση της μικρότερης MQB πλατφόρμας που χρησιμοποίει και το νέο SEAT Ibiza, κάτι που μεταφράζεται σε μεγαλύτερες διαστάσεις και πλουσιότερους χώρους.

Η πρώτη του επίσημη δημόσια εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, με την εμπορική του καριέρα να ξεκινά αμέσως μετά και την τιμή του να διατηρείται σε παρόμοια επίπεδα με του σημερινού μοντέλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags