Facebook Pixel Ψωνίζουν από Πριμέρα οι «μεγάλοι» - Τα ...λαβράκια, το «μπαμ» 2 εκ. του ΠΑΟΚ και ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό
| 2017-05-14 14:00:00

Ψωνίζουν από Πριμέρα οι «μεγάλοι» - Τα ...λαβράκια, το «μπαμ» 2 εκ. του ΠΑΟΚ και ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό

Ψωνίζουν από Πριμέρα οι «μεγάλοι» - Τα ...λαβράκια, το «μπαμ» 2 εκ. του ΠΑΟΚ και ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό

Δυναμικές κινήσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα ετοιμάζουν οι κορυφαίες ελληνικές ομάδες. Η μεταγραφή αλά ...Πρίγιοβιτς κι ένα όνομα-βόμβα που μπορεί να σκορπίσει ενθουσιασμό.
 

Για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό η σεζόν ολοκληρώθηκε ήδη, ενώ για τους υπόλοιπους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος απομένουν μόνο τα πλέι οφ. Συνεπώς, αρχίζουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε μεταγραφικό κλίμα, με τις ομάδες να σχεδιάζουν τις κινήσεις τους ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Αν και η κάθε ομάδα έχει διαφορετικές ανάγκες και «τρύπες» να καλύψει στο ρόστερ της, φαίνεται πως κοινή συνισταμένη για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα είναι τα «ψώνια» από την ...Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής Χιμένεθ στον πάγκο της, η Ένωση αναμένεται να τσεκάρει την αγορά της Ισπανίας, εκεί όπου θα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις - «λαβράκια» από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν (Οσασούνα, Γρανάδα και πιθανότατα Σπόρτινγκ Χιχόν).

Προς την Ισπανία θα κοιτάξει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα σκοπεύει να διαθέσει μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ του για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν την απόκτηση «ενδεκαδάτου» ποδοσφαιριστή, για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν τουλάχιστον 1 - 1,5 εκατομμύριο, με «ταβάνι» να θεωρούνται τα 1,9, που έδωσαν τον περασμένο Ιανουάριο για τον Πρίγιοβιτς.

Όσο για τον Ολυμπιακό, γράφτηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέλθουν για την περίπτωση του Μεχντί Καρσελά της Γρανάδα, η οποία υποβιβάζεται. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν εκφράσει -φιλολογικό- ενδιαφέρον για τον Μαροκινό που έφευγε από την Μπενφίκα πέρυσι το καλοκαίρι, μόνο που αυτός είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να παίξει στην Ισπανία και προτίμησε να πάει στη Γρανάδα. Μάλιστα, η φετινή του σεζόν ήταν καλή, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα για να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Πάντως, ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των πρωταθλητών και του διεθνούς παίκτη υπάρχει από πέρυσι και τίποτα δεν αποκλείει την πιθανότητα επαναπροσέγγισης. Εξάλλου, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεδομένα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags