Facebook Pixel Απίστευτο αυτό που έκανε ο Ίβιτς στο ημίχρονο λόγω του ...Πάμπλο Γκαρσία – Γιατί "φοβήθηκε" τον ρέφερι;
| 2017-05-15 12:30:00

Απίστευτο αυτό που έκανε ο Ίβιτς στο ημίχρονο λόγω του ...Πάμπλο Γκαρσία – Γιατί "φοβήθηκε" τον ρέφερι;

Απίστευτο αυτό που έκανε ο Ίβιτς στο ημίχρονο λόγω του ...Πάμπλο Γκαρσία – Γιατί "φοβήθηκε" τον ρέφερι;

Φοβερή κίνηση απ' τον προπονητή του Δικεφάλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που κανένας δεν κατάλαβε γιατί συνέβη! Διαβάστε την εξήγηση στον SportDog που θα σας αφήσει άφωνους!

Πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν όταν μετά την ανάπαυλα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, δεν είδαν τον Λέο Μάτος να βγαίνει από τα αποδυτήρια και τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο να παίρνει ο Στέλιος Κίτσιου.

Η πρώτη εξήγηση ήταν πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Η δεύτερη, πως ο Βλάνταν Ίβιτς δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοσή του και ήθελε να "φρεσκάρει" τη δεξιά πλευρά του, αν και κάτι τέτοιο θα ήταν …πρωτόγνωρο λόγω του ότι ο Μάτος είναι βασικός και αναντικατάστατος και είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν ακόμα και στην κακή τους μέρα, να βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία ή να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γκολ.

Η πραγματικότητα, έχει να κάνει με τον …Καλογερόπουλο! Όπως σας ενημέρωσε ο Sportdog, στον ΠΑΟΚ "έπεσαν" τις προηγούμενες ημέρες πάνω στον Λέο Μάτος και προσπάθησαν να τον …ηρεμήσουν, για να μη δώσει δικαιώματα στους διαιτητές των πλέι οφ να του δείξουν την κόκκινη κάρτα!

Το φροντιστήριο …έπιασε τόπο και ο Μάτος δεν έδωσε αυτή τη φορά ...καραμπινάτες λαβές για κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Όμως, το ότι στο πρώτο του μαρκάρισμα στο 42΄ είδε την κίτρινη κάρτα από τον Καλογερόπουλο και ενώ το μαρκάρισμά του ήταν …ηπιότερο σε σχέση με αυτά των παικτών της ΑΕΚ που έμειναν ατιμώρητα, έβαλε… ψύλλους στ΄ αυτιά του Βλάνταν Ίβιτς. Το είπε, άλλωστε, και ο ίδιος… "η πρώτη κάρτα που πήρε ο Μάτος, με οδήγησε να κάνω την αλλαγή στο ημίχρονο".

Από τη μία ο Σέρβος προπονητής φοβήθηκε τον Καλογερόπουλο και από την άλλη φοβήθηκε τον …Μάτος και κάπως έτσι τον αντικατέστησε με τον Κίτσιου στο 46΄, με τον Έλληνα αμυντικό να είναι καλύτερος από τον Βραζιλιάνο αλλά να μην καταφέρνει να κάνει τη διαφορά για τους Θεσσαλονικείς, που τελικά έχασαν στην πρώτη κιόλας αγωνιστική των πλέι οφ το πλεονέκτημα που είχαν απέναντι στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό.

Ασφαλώς και δεν τίθεται θέμα για το ότι ο Μάτος θα είναι βασικός στη Λεωφόρο την Τετάρτη. Δεν τίθεται όμως θέμα πως θα έχει νέες οδηγίες από τον Ίβιτς να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί με την τόση… κουβέντα που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, κατά κάποιο τρόπο είναι πιθανό να έχει …στοχοποιηθεί από τους διαιτητές.

Ένα πράγμα σαν τον …Πάμπλο Γκαρσία δηλαδή, που στο ξεκίνημα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ έδωσε πολλά δικαιώματα αλλά οι διαιτητές συνέχιζαν να τον έχουν στην …μπούκα, ακόμα και όταν "ηρέμησε". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags