Facebook Pixel "Παρακολουθούμε εδώ και καιρό τον Πρίγιοβιτς"!
| 2017-05-15 13:38:00

"Παρακολουθούμε εδώ και καιρό τον Πρίγιοβιτς"!

"Παρακολουθούμε εδώ και καιρό τον Πρίγιοβιτς"!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ;

Ο λόγος για τον έναν εκ των συνεργατών του προπονητή της Εθνικής Σερβίας, Σλάβολιουμπ Μούσλιν, Μπόμπαν Πέτκοβιτς, ο οποίος μιλώντας στον Arena FM 89,4 αποθέωσε την ατμόσφαιρα στην Τούμπα και αναφέρθηκε στην πιθανή κλήση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το επίπεδο (σ.σ. στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) ήταν πολύ καλό, παρότι έχουν πολλά παιχνίδια και οι παίκτες θα μπορούσαν να είναι πιο κουρασμένοι. Γι’ αυτό λοιπόν το χρονικό διάστημα που έγινε το ματς και μετά τον τελικό όπου οι ομάδες έδωσε τα πάντα, δεν ήταν άσχημος αγώνας. Μου έκανε εντύπωση η φοβερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα.

Είδα τον Πρίγιοβιτς. Δεν είναι άγνωστος σε εμάς ο ποδοσφαιριστής. Τον ξέρουμε και τον παρακολουθούμε εδώ πολύ καιρό. Ξέρουμε τη πορεία του και υπόσχεται πολλά σαν παίκτης. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Θα τον ξαναδούμε θα τον δει και ο κύριος Μούσλιν.

Αυτήν τη στιγμή είναι στη λίστα των 25 παικτών. Από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί από τον ίδιο, την πορεία του και σε τι κατάσταση θα είναι όταν κληθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags