Facebook Pixel Έγινε η δίωξη σε Μάτος!
| 2017-05-16 14:17:00

Έγινε η δίωξη σε Μάτος!

Έγινε η δίωξη σε Μάτος!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον Βραζιλιάνο μπακ του ΠΑΟΚ μετά την καταγγελία του Παναθηναϊκού!

Όπως αναμενόταν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Λέο Μάτος για χτύπημα εκτός φάσης στον Μάρκους Μπεργκ!

Ο κ. Σιμιτζόγλου είχε από τις 5 Μαΐου έγγραφη καταγγελία από τον Παναθηναϊκό, που ζητούσε την τιμωρία του 31χρονου άσου. Η φάση δεν τιμωρήθηκε από τον ρέφερι του αγώνα, Γιώργο Κύζα, όμως απειλείται με ποινή τριών αγωνιστικών, όπως οι Πατίτο και Σεμπά στα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το Κύπελλο, οι οποίοι τιμωρήθηκαν βάσει βίντεο.

Ο Μάτος θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό και στην εντός έδρας με τον Πανιώνιο για τα playoffs, αλλά το πιθανότερο είναι να χάσει τα τρία παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

Αναλυτικά:

Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε τις παρακάτω διώξεις.

1.Σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, νόμιμα εκπροσωπουμένης, για παραβάσεις των άρθρων 1, 2, 3, 5, 13, 14, 29 παρ. 1, 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Ολυμπιακός-Πλατανιάς, πρωτάθλημα Super League, 1/4/2017).

2.Σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λεονάρντο Μάτος (αγώνας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας, 27/4/2017), για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ.6 περ. στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags