Facebook Pixel Έκπληξη από Γκουαρντιόλα – Ποιος ανανέωσε στη Σίτι!
| 2017-06-01 21:41:00

Έκπληξη από Γκουαρντιόλα – Ποιος ανανέωσε στη Σίτι!

Έκπληξη από Γκουαρντιόλα – Ποιος ανανέωσε στη Σίτι!

Όταν ξεκίνησε η περασμένη σεζόν, δεν περιμέναμε ότι θα φτάναμε στην σημερινή ανακοίνωση.

Η περίπτωση του Γιάγια Τουρέ και της Μάντσεστερ Σίτι είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη με αυτή της περασμένης περιόδου. Εκεί που ο παίκτης δεν ήταν καθόλου βέβαιο πως θα συνέχιζε στον «Ετιχαντ» κάτι συμβαίνει και υπογράφει νέα συμβόλαια. Κάπως έτσι έγινε και μετά τη λήξη της περιόδου 2016/2017 και ο διεθνής Ιβοριανός επέκτεινε για έναν ακόμη χρόνο τη συνεργασία του με τους «πολίτες».

Έχοντας στις πλάτες του 299 αγώνες με την φανέλα της Σίτι και 81 γκολ από το 2010 όταν υπέγραψε για πρώτη φορά από την Μπαρτσελόνα, ο Γιάγια Τουρέ, μετά και την εξέλιξη αυτή, είναι πάρα πολύ πιθανό να κλείσει την καριέρα του στο σύλλογο του Μάντσεστερ. Στις αρχές της σεζόν ο έμπειρος μέσος έμεινε εκτός λίστας για το Champions League από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ ο προπονητής του ήρθε σε... ρήξη με τον ατζέντη του παίκτη, Ντιμίτρι Σέλουκ.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είπα στον εαυτό μου ότι το ταξίδι με τη Σίτι δεν έχει τελειώσει» τόνισε ο Τουρέ στην ιστοσελίδα των «σίτιζενς».
Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, παραδέχθηκε: «Ο Γιάγια ήταν πάντα ένας φανταστικός "εργάτης" της Μάντσεστερ Σίτι και εξακολουθεί να είναι ένα εξέχων μέλος της ομάδας του Γκουαρντιόλα. Είναι ένας από τους πιο έμπειρους και δημοφιλείς ποδοσφαιριστές μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεχίσει μαζί μας σε μία, όπως όλοι ελπίζουμε, νέα συναρπαστική χρονιά.»
Η ισχύουσα συμφωνία του Γιάγια Τουρέ με το σύλλογο τελειώνει στα τέλη του μήνα, ενώ οι εκτός συμβολαίου Γουίλι Καμπαγέρο, Χέσους Νάβας, Πάμπλο Ζαμπαλέτα, Γκαέλ Κλισί και Μπακαρί Σανιά θα αποχωρήσουν στις 30 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags