Facebook Pixel Χαμός στο ΟΑΚΑ - Καπνογόνα Γκιστ-Σίγκλετον - Σήκωσαν Παππά-Τζέιμς - Τι τραγουδούσε ο Φώτσης!
| 2017-06-12 02:00:00

Χαμός στο ΟΑΚΑ - Καπνογόνα Γκιστ-Σίγκλετον - Σήκωσαν Παππά-Τζέιμς - Τι τραγουδούσε ο Φώτσης!

Χαμός στο ΟΑΚΑ - Καπνογόνα Γκιστ-Σίγκλετον - Σήκωσαν Παππά-Τζέιμς - Τι τραγουδούσε ο Φώτσης!

Υποδοχή ηρώων στο ΟΑΚΑ από 20.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά το πρωτάθλημα. Διαβάστε όλα όσα έγιναν μόλις έφτασε το πούλμαν και δείτε τα εντυπωσιακά ΒΙΝΤΕΟ

Μία ιστορική υποδοχή έζησαν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, όταν έφτασαν στο ΟΑΚΑ περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Περισσότεροι από 20.000 οπαδοί περίμεναν το πούλμαν και μόλις έφτασε κοντά στο Στάδιο, συνοδεία περίπου 500 μηχανών με φίλους του Τριφυλλιού που περίμεναν στη Λ. Συγγρού, έγινε πραγματικά ΧΑΜΟΣ!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μη μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους, είχαν ανέβει στην οροφή του πούλμαν, όπου τραγουδούσαν τα συνθήματα και… χόρευαν στον ρυθμό, ενώ οι Σίνγκλετον και Γκιστ άναψαν και κάποια καπνογόνα που τους έδωσαν!

Το… μεγάλο πάρτι όμως, έγινε όταν έφτασε επιτέλους το πούλμαν και κατάφεραν οι παίκτες να κατέβουν. Τα συνθήματα για την επανάληψη του 99’ ήταν πάρα πολλά, υπήρξε η απάντηση στην καζούρα για το πούλμαν με το «Έτσι γ@μ@νε τα πούλμαν που γυρνάνε», ενώ ακούστηκε πολλές φορές ρυθμικά το όνομα του Παππά και του Καλάθη!

Επίσης, η… τρέλα των οπαδών για τον Παππά έφτασε στο σημείο να τον σηκώσουν στα χέρια, ενώ το ίδιο συνέβη λίγο μετά και με τον Τζέιμς. Οι παίκτες χάρηκαν με την ψυχή τους το πρωτάθλημα και την ιστορική υποδοχή που τους επιφύλασσαν οι φίλοι της ομάδας, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο, κάποιοι τραγούδησαν μαζί με τον κόσμο το σύνθημα για το ΣΕΦ και το… 99’, όπως ο Αντώνης Φώτσης!

Πανικός έγινε και μόλις εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος επίσης αποθεώθηκε.






 

 







 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags