Facebook Pixel Μεγάλη έκπληξη ο Ίβιτς: Εκεί συνεχίζει την καριέρα του μετά την Τούμπα – Γι΄ αυτό είπε "όχι" στον Ιβάν;
| 2017-06-14 14:45:00

Μεγάλη έκπληξη ο Ίβιτς: Εκεί συνεχίζει την καριέρα του μετά την Τούμπα – Γι΄ αυτό είπε "όχι" στον Ιβάν;

Μεγάλη έκπληξη ο Ίβιτς: Εκεί συνεχίζει την καριέρα του μετά την Τούμπα – Γι΄ αυτό είπε "όχι" στον Ιβάν;

Κόντρα στα τελευταία σενάρια, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έχει άλλες βλέψεις για τη συνέχεια της καριέρας του – Πού επιθυμεί να πάει και ποιοι δεν τον θέλουν στην Ελλάδα.

"Κυκλοφόρησε" χθες η είδηση ότι ο Βλάνταν Ίβιτς μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Super League.

Μάλιστα, γράφτηκε ότι ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει προσεγγίσει τον πρώην, πια, τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Πάντως, το ενδεχόμενο ο Σέρβος προπονητής να συνεχίσει σε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για δύο κυρίως λόγους.

Από τη μία γιατί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog, ο Βλάνταν Ίβιτς επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και ήδη κάνει τις σχετικές επαφές και από την άλλη, είναι δύσκολο να προσεγγίσει το ενδιαφέρον καλών ελληνικών ομάδων κυρίως λόγω του "εκρηκτικού" του χαρακτήρα.

Μπορεί ο Σέρβος να έκανε σημαντικό έργο στον ΠΑΟΚ, αν και δεν είχε τις απαραίτητες εμπειρίες, οδηγώντας, μάλιστα, την ομάδα και σε έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια, ωστόσο τα όσα έκανε και έλεγε, εκτός αγωνιστικών χώρων, "τσαλάκωσαν" σε κάποιο βαθμό το προφίλ του.

Εξάλλου, αν ο Βλάνταν Ίβιτς επιθυμούσε διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, θα μπορούσε να αποδεχθεί την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, του πρότεινε μέχρι και διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του για να τον πείσει να παραμείνει στο τιμόνι του Δικεφάλου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags