Facebook Pixel Ανακοίνωση της Μπάγερν για τον Κριστιάνο!
| 2017-06-19 13:37:00

Ανακοίνωση της Μπάγερν για τον Κριστιάνο!

Ανακοίνωση της Μπάγερν για τον Κριστιάνο!

Διαβάστε την ανακοίνωση των πρωταθλητών αναφορικά με τον Πορτογάλο άσο!

Αν και δεν συνηθίζεται, η πρωταθλήτρια Γερμανίας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει την... είδηση περί ενδιαφέροντος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φιλοξενώντας μάλιστα και δήλωση του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε!

Αναλυτικά:

"Οι φήμες για την Μπάγερν κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω του Τύπου, των social media και των ψιθύρων. Η ψηφιακή τεχνολογία σημαίνει πως τα νέα διαδίδονται ταχύτατα, αλλά μερικές φορές βγαίνουν ιστορίες που απλά δεν είναι αλήθεια.

Στα γερμανικά, η λέξη “Ente” σημαίνει και πάπια και ψεύτικη είδηση, γι` αυτό στο fcbayern.com θα σας παρουσιάζουμε την "ψεύτικη είδηση της μέρας" από τον Φραντς, τη βαυαρική πάπια!

Η ιταλική εφημερίδα Gazetto dello Sport ανέφερε τις τελευταίες μέρες πως η Μπάγερν ενδιαφέρεται για τον Κριστιάνο Ρονάλνο της Ρεάλ Μαδρίτης. Με βάση αυτό το δημοσίευμα, η φήμη, όπως κι άλλες πολλές, αναμεταδόθηκαν από τα γερμανικά ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, σχολίασε: Έχουμε συνηθίσει να είμαστε στο επίκεντρο μεταγραφικών φημολογιών. Κανονικά, δεν παίρνουμε θέση σε φήμες, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας: Η φήμη είναι τελείως αναληθής και ανήκει στο βασίλειο της φαντασίας"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags