Facebook Pixel Ο Όμιλος FF Group βρίσκεται στο πλευρό των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών
| 2017-06-19 12:30:00

Ο Όμιλος FF Group βρίσκεται στο πλευρό των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών

Ο Όμιλος FF Group βρίσκεται στο πλευρό των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών

Σήμερα στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου FF Group πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των νέων εμφανίσεων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών, παρουσία των παικτών Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Παπανικολάου, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Όμιλος FF Group και η εταιρεία GEPAWORLD, επίσημοι προμηθευτές αθλητικού υλικού των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών, οργάνωσαν την εκδήλωση σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Εκ μέρους της Ε.Ο.Κ. στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος, κ. Βασιλακόπουλος, και ο Γενικός Γραμματέας κ. Τσαγκρώνης.

Ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, δήλωσε: «Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών μας έχει χαρίσει δυνατές στιγμές και σίγουρα θα ζήσουμε και περισσότερες. Τα παιδιά που παίζουν στην Εθνική τα χαρακτηρίζει το ήθος, το πάθος και η ομαδικότητα. Βάζουν υψηλούς στόχους και τους επιτυγχάνουν. Οι ίδιες αξίες χαρακτηρίζουν και τον Όμιλο FF Group».

Σχετικά με την παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων, πρόσθεσε: «Συνεργαστήκαμε για τις νέες εμφανίσεις με μια ελληνική εταιρία, την GEPAWORLD, μια εταιρία πολύ δυνατή στο χώρο αυτό. Ευχόμαστε η νέα εμφάνιση να φέρει τύχη και να κατακτήσουν οι ομάδες πολλές ακόμη διακρίσεις.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες και την Εθνική Ομάδα.

Ο Όμιλος FF Group στηρίζει τις προσπάθειες που προάγουν τον αθλητισμό και μας κάνουν εθνικά υπερήφανους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags