Facebook Pixel Τεράστια έκπληξη – Αυτός ο "ξεχασμένος" άσος του Ολυμπιακού είναι ο αγαπημένος παίκτης του Χάσι!
| 2017-07-07 22:45:00

Τεράστια έκπληξη – Αυτός ο "ξεχασμένος" άσος του Ολυμπιακού είναι ο αγαπημένος παίκτης του Χάσι!

Τεράστια έκπληξη – Αυτός ο "ξεχασμένος" άσος του Ολυμπιακού είναι ο αγαπημένος παίκτης του Χάσι!

Ένα όνομα που πραγματικά δεν αναμένει κανένας έχει ξεχωρίσει ο Αλβανός κόουτς και σκέφτεται σοβαρά να του δώσει ρόλο στην ομάδα που ετοιμάζει. Διαβάστε ποιος είναι.

Ο Μπέσνικ Χάσι συνεχίζει να βγάζει συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό από την προετοιμασία του Ολυμπιακού και έχει δείξει ότι είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Αλβανός τεχνικός δεν είναι διατεθειμένος να τη …χαρίσει σε κανέναν παίκτη που δε δείχνει διάθεση να προσαρμοστεί στις εντολές του. Άλλωστε, καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι "έκοψε" από το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας πέντε παίκτες.

Η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών συνεχίζεται στο Γκενκ. Φυσικά, εκτός από τους "κομμένους" και όσους κινδυνεύουν να έχουν την ίδια μοίρα, υπάρχουν και αυτοί που έχουν κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση του Χάσι.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Μοχάμεντ Μπεν! O επιθετικός από τις Κομόρες δεν έχει καταγράψει ακόμα επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, δεν αποκλείεται να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Ο Αφρικανός επιθετικός είναι μεταξύ των διακριθέντων στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Γκενκ, καθώς παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο στις προπονήσεις και έχει κερδίσει ουκ ολίγες φορές τα "μπράβο" του Χάσι για την προσπάθειά του.

Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αυτή τη στιγμή ο Μπεν ίσως να είναι ο …αγαπημένος του απαιτητικού Αλβανού τεχνικού από όλους τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας με βάση τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής.

Σε αυτά προσθέστε και την ικανότητα του Αφρικανού να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και καταλαβαίνετε γιατί είναι λογικό ο Χάσι να βλέπει στο πρόσωπό του ένα "πολυεργαλείο" και γιατί ο Μπεν δείχνει ικανός να κάνει την …ανατροπή και να εξελιχθεί σε βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags