Facebook Pixel Μπράβο στα παιδιά! Τρίτη η εθνική ανδρών στο τουρνουά των Συρακουσών
| 2017-07-10 11:08:00

Μπράβο στα παιδιά! Τρίτη η εθνική ανδρών στο τουρνουά των Συρακουσών

Μπράβο στα παιδιά! Τρίτη η εθνική ανδρών στο τουρνουά των Συρακουσών

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Εθνική Ανδρών στο εξαεθνές τουρνουά που διεξήχθη στις Συρακούσες, νικώντας στο μικρό τελικό την Αυστραλία με 10-6.

Μια νίκη που εδραιώθηκε στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν με τρία αναπάντητα γκολ σ΄ αυτό το διάστημα μετέτρεψαν το υπέρ τους 5-4 σε 8-4 και «σφράγισαν» τη νίκη, αφού στη συνέχεια δεν απειλήθηκαν από τους Αυστραλούς, όπως διαβάζουμε στο ΑΠΕ.

Στο ξεκίνημα η αντίπαλος της Εθνικής προηγήθηκε 2-0, όμως οι διεθνείς ισοφάρισαν σε 2-2, 3-3 και πήραν προβάδισμα στο σκορ με 5-4 στη λήξη της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο το επιμέρους 3-0 άλλαξε τα δεδομένα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά του, αφού στις δύο τελευταίες περιόδους δεν άφησε τους Αυστραλούς να πλησιάσουν περισσότερο από τα τρία γκολ (8-5, 9-6), φτάνοντας σε μια μάλλον άνετη νίκη.
Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-0, 1-1, 1-1
Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος ? Κανακάκης, Φουντούλης 3, Καπότσης, Παπαναστασίου, Δελακάς, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags