Facebook Pixel Αυτή είναι η ανανεωμένη Mustang!
Άλλα Σπορ
| 2017-07-12 13:53:00

Αυτή είναι η ανανεωμένη Mustang!

Αυτή είναι η ανανεωμένη Mustang!

Όλοι ανυπομονούν για την ανανέωση της μεγαλοπρεπούς Mustang, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε λίγους μήνες.

Θεωρείται βέβαιο από τώρα, πως η εικόνα της θα σαγηνεύσει και πάλι το φιλοθεάμον κοινό, ενώ η Ford έχει έτοιμο ήδη και το πακέτο εξοπλισμού Pony.

H ανανεωμένη στα σημεία Ford Mustang, υιοθετεί πλέον μια σύγχρονη και ταυτόχρονα κλασική εμφάνιση, με την προσωπικότητα της να είναι ακόμη πιο έντονη αυτή τη φορά, χάρη στο εντελώς νέο πρόσθιο τμήμα που πλέον προσθέτει ακόμη περισσότερο κύρος στο αμερικάνικο muscle car.

Κάτω από το καπό της θραύση αναμένεται να κάνει ο βενζινοκινητήρας EcoBoost των 2,3-λίτρων, ο οποίος παρότι δεν έχει ακόμη διαρρεύσει τίποτα επίσημο ενδέχεται να κερδίσει λίγους ονομαστικούς ίππους. Το πακέτο Pony από την άλλη που θα διαθέσει η Ford για χάρη της ανανεωμένης Mustang θα αποτελείται από ζάντες αλουμινίου 19″, νέα γρίλια στη νεοφερμένη μάσκα, νέα πατάκια και πλευρικές διακοσμητικές λωρίδες οι οποίες δηλώνουν τη διαφορετικότητα με την πρώτη κιόλας ματιά.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags