Facebook Pixel Σειρήνες για Γιόχανσον από Τουρκία! Τον θέλει προπονητής που παραλίγο να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ
| 2017-07-13 22:04:00

Σειρήνες για Γιόχανσον από Τουρκία! Τον θέλει προπονητής που παραλίγο να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ

Σειρήνες για Γιόχανσον από Τουρκία! Τον θέλει προπονητής που παραλίγο να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ

Στη λίστα τούρκικης ομάδας τοποθετεί τον Σουηδό μέσο της Ένωσης δημοσίευμα από τη γείτονα χώρα.

Στην ΑΕΚ είναι δεδομένο, ότι ψάχνονται για την υπόθεση Γιόχανσον. Ωστόσο, δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής κάποια συμφέρουσα πρόταση, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να παλεύουν για την ανανέωση του συμβολαίου του, ούτως ώστε να μη βγούνε χαμένοι, αφού σε έναν χρόνο λήγει το συμβόλαιο του Σουηδού.

Για τον 27χρονο μέσο πάντως έχει αναπτυχθεί σενάριο από την Τουρκία! Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «bursaspordabugun.com» υποστηρίζει, ότι η ομάδα της Προύσσας έχει βάλει στο στόχαστρο τον χαφ της Ένωσης. «Η μεταγραφική λίστα της Μπούρσασπορ για τη μεσαία γραμμή έχει δύο ονόματα. Αυτοί που έχει επιλέξει ο Πολ Λε Γκουέν είναι ο Κολομβιανός Τζέφερσον Λέρμα και το Νο 8 της Σουηδίας, Γιάκομπ Γιόχανσον», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, το οποίο κάνει μικρή αναφορά στο προφίλ του Σουηδού, ο οποίος, όπως τονίζει, κοστολογείται περίπου στα 2,25 εκατ. Ευρώ, ένα σίγουρα υπερβολικό ποσό...

Το ντεσού της υπόθεσης είναι, ότι ο προπονητής της Μπούρσασπορ, Πολ Λεγκουέν είχε βρεθεί μία ανάσα από την ΑΕΚ! Ήταν τη σεζόν 2010-2011. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε παραιτηθεί και ο Σταύρος Αδαμίδης έψαχνε για αντικαταστάτη. Στο τέλος κατέληξε σε δύο. Στον Χιμένεθ και τον Γάλλο, ο οποίος φερόταν ψηλότερα στη λίστα των «κιτρινόμαυρων». Ο Λε Γκουέν όμως άργησε να απαντήσει θετικά με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να έρθει σε συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags