Facebook Pixel Έλαμψαν τα μπακ! Η νέα αποθέωση και τα χαμόγελα για τον πιτσιρικά
| 2017-07-14 22:59:00

Έλαμψαν τα μπακ! Η νέα αποθέωση και τα χαμόγελα για τον πιτσιρικά

Έλαμψαν τα μπακ! Η νέα αποθέωση και τα χαμόγελα για τον πιτσιρικά

Χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν για τους ακραίους αμυντικούς που έπαιξαν στο φιλικό της ΑΕΚ με τη Μπάνικ.

Επιθετικά η ΑΕΚ έβγαλε ξανά πολύ καλό πρόσωπο στο τρίτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους. Έκανε τρία γκολ αλλά θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα, βάσει των ευκαιριών που έφτιαξε κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα.

Όσον αφορά την άμυνα, μπορεί ο Χιμένεθ να πέταξε την μπιχτή του για το εύκολο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, αλλά έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική παρουσία των αμυντικών του. Ιδιαίτερα των ακραίων.

Ο Μπακάκης ξεκίνησε ξανά βασικός και εμφανίστηκε ορεξάτος. Ήταν ο παίκτης που κέρδισε το (πρώτο) πέναλτι, το οποίο έχασε στη συνέχεια ο Λιβάγια. Έκανε αρκετές κούρσες και βοήθησε πολύ στα μαρκαρίσματα. Μάλιστα ο 26χρονος δεξιός μπακ ανάγκασε ξανά τον προπονητή του, να κάνει αποθεωτικές δηλώσεις.

«Έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα, απέναντι στον πιο γρήγορο παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος είχε και περισσότερο χρόνο προετοιμασίας, ήταν πιο έτοιμος σωματικά. Νιώθω ότι έχω δύο πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές. Τόσο ο Γκάλο, όσο και ο Μπακάκης είναι εδώ και προσφέρουν», είπε συγκεκριμένα.

Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Λόπες, ο οποίος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, ισοφαρίζοντας για την Ένωση, ύστερα από ασίστ του Μάνταλου. Οι δύο τους συνεργάστηκαν και σε μία ακόμα στιγμή, αλλά αυτή η φάση δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Η αλήθεια όμως είναι, ότι ο Πορτογάλος υστερεί λιγάκι αμυντικά.

Εν αντιθέσει, ο νεαρός Γιώργος Γιαννούτσος που τον αντικατέστησε στο 59' ήταν άψογος ανασταλτικά και έδειξε στον προπονητή του, ότι μπορεί να τον υπολογίζει, όποτε χρειαστεί. Αν μη τί άλλο η ενθαρρυντική παρουσία του πιτσιρικά μόνο χαμόγελα μπορεί να προκαλεί στην ΑΕΚ, η οποία έχει δείξει τη διάθεσή της, να «φτιάξει» Έλληνες παίκτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags