Facebook Pixel Τον ήθελε ο Μπαρτζώκας στο Λιμάνι, τον… τσέκαρε ο Πασκουάλ και τον πήρε ο Σφαιρόπουλος!
| 2017-07-20 20:37:00

Τον ήθελε ο Μπαρτζώκας στο Λιμάνι, τον… τσέκαρε ο Πασκουάλ και τον πήρε ο Σφαιρόπουλος!

Τον ήθελε ο Μπαρτζώκας στο Λιμάνι, τον… τσέκαρε ο Πασκουάλ και τον πήρε ο Σφαιρόπουλος!

Μία "τρελή" μεταγραφική υπόθεση για τον Ολυμπιακό…

Μετά από αναζήτηση περίπου ενός μήνα, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κατέληξε στον εκλεκτό του για τη θέση του ξένου πλέι μέικερ. Αυτός, είναι ένας από τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη λίστα των free-agent και ονομάζεται Μπράιαν Ρόμπερτς!

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει εμπειρία από Ευρώπη, καθώς από το 2009 μέχρι το 2012 έπαιζε στην Μπάμπεργκ. Στη συνέχεια βρέθηκε σε Νέα Ορλεάνη, Σάρλοτ και Πόρτλαντ και την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 3.5 πόντους και 1.3 ασίστ σε 10 μέσο όρο με λιγοστό χρόνο συμμετοχής.

Αυτό που δεν γνωρίζουν ίσως πολύ όμως, είναι πως ο Ρόμπερτς στην αρχή του καλοκαιριού, περίπου ένα μήνα πριν, είχε απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό. Το όνομά του είχε προταθεί και η περίπτωσή του είχε εξεταστεί από τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος επίσης έψαχνε για γκαρντ εκείνη την περίοδο. Τελικά, ο Καταλανός κόουτς αποφάσισε να μην ασχοληθεί μαζί του και τώρα θα τον βρει πιθανότατα αντίπαλο.

Με τον Ρόμπερτς όμως είχε ασχοληθεί και παλιότερα ο Ολυμπιακός, καθώς μετά τις εξαιρετικές του σεζόν με τον Μπάμπεργκ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας το καλοκαίρι του 2012, μόλις είχε… πιάσει Λιμάνι, τον είχε στη λίστα του. Τον «τσέκαρε» για τους Πειραιώτες, όμως τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε. Ή καλύτερα… προχώρησε με κάποια χρόνια καθυστέρηση!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags