Facebook Pixel Έτσι αλλάζει δύο επίπεδα η ΑΕΚ και μπαίνει "σφήνα" σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Τα δίνει όλα για μεγάλο άσο!
| 2017-07-30 10:15:00

Έτσι αλλάζει δύο επίπεδα η ΑΕΚ και μπαίνει "σφήνα" σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Τα δίνει όλα για μεγάλο άσο!

Έτσι αλλάζει δύο επίπεδα η ΑΕΚ και μπαίνει "σφήνα" σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Τα δίνει όλα για μεγάλο άσο!

Πώς οι Κιτρινόμαυροι προσπαθούν να αποκτήσουν τοπ παίκτη και πού ποντάρουν για να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη μεταγραφή-βόμβα; Το Sportdog.gr έχει όλο το παρασκήνιο.

Tην Παρασκευή γράφτηκε σε πολλά ΜΜΕ το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Στράτο Περπέρογλου.

Πάντως, το sportdog.gr είχε αποκάλυψει από τον περασμένο Φεβρουάριο ότι η "Ένωση" έχει στο "στόχαστρό" της τον 33χρονο φόργουορντ.

Το θέμα, όμως, στο μεταξύ "πάγωσε", γιατί μπήκε στη μάχη ο Παναθηναϊκός, ενώ και η ΑΕΚ είχε και έχει τα θέματή της με τη διαδικασία να... ξεφορτωθεί ορισμένα συμβόλαια που δεν ήθελε.

Ο χρόνος πέρασε, ο Παναθηναϊκός έβγαλε τον "Πέρπε" από τη λίστα του (τον ήθελε ο Πασκουάλ όπως είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος), η ΑΕΚ έχει πλέον κενές θέσεις (με την αποχώρηση του Βασιλειάδη), και έτσι το ενδιαφέρον... αναζοπυρώθηκε.

Η "Ενωση" δεν μπορεί να πλησιάσει τα οικονομικά του Περπέρογλου, αλλά ποντάρει στο γεγονός ότι έχει περάσει τόσος καιρός και ο διεθνής φόργουορντ δεν έχει ομάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ούτε από την Ευρώπη υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα. Επομένως, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η ΑΕΚ θα... ορμήξει ακόμη πιο δυναμικά, ελπίζοντας στο τέλος να πάρει έναν παίκτη, που σίγουρα θα την ανεβάσει δύο επίπεδα παραπάνω.

Αν και δεν έχει σημασία στο επαγγελματικό επίπεδο, πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Περπέρογλου είναι ΑΕΚτζής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags