Facebook Pixel Έτσι θα... τρελάνει Ουζουνίδη και κόσμο ο Αλαφούζος – Τινάζει την μπάνκα για να κάνει μεγάλη μεταγραφή!
| 2017-08-01 10:15:00

Έτσι θα... τρελάνει Ουζουνίδη και κόσμο ο Αλαφούζος – Τινάζει την μπάνκα για να κάνει μεγάλη μεταγραφή!

Έτσι θα... τρελάνει Ουζουνίδη και κόσμο ο Αλαφούζος – Τινάζει την μπάνκα για να κάνει μεγάλη μεταγραφή!

Έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού για να ολοκληρώσει μια τρομερή κίνηση! Διάβασε για ποιον παίκτη θα προσφέρει "γη και ύδωρ"...

Μπορεί τα τελευταία τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι Μπρόντμπι άλλαξε στάση, ανεβάζοντας τις απαιτήσεις στα 2 εκ. ευρώ, για τον Τεέμου Πούκι, ωστόσο κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει και τα δεδομένα στην υπόθεση που παλεύει ο Παναθηναϊκός παραμένουν προς το παρόν τα ίδια.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, οι Δανοί συνεχίζουν να αξιώνουν από τους Πράσινους το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ, παραμένοντας αμετακίνητοι στη θέση τους, αλλά μόλις το Τριφύλλι ανεβάσει την προσφορά του πάνω από το 1 εκ. (δεν το έκανε στις διαπραγματεύσεις στη Δανία, αλλά σκοπεύει να το κάνει άμεσα) το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Υπάρχει η εκτίμηση, δηλαδή, πως η συμφωνία θα "κλείσει" στα 1,2-1,3 εκ. ευρώ, ποσό που έχουν αποφασίσει να δώσουν οι Πράσινοι για τον "εκλεκτό" του Μαρίνου Ουζουνίδη, προσφέροντας στην ουσία τα χρήματα από την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, όπως σας γράφαμε και χθες.

Μάλιστα, υπάρχει ήδη συμφωνία ο Φινλανδός άσος να παίξει στα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας του, πριν αποχωρήσει με μεταγραφή, κάτι που... μαρτυράει πως και οι Δανοί έχουν πάρει απόφαση ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τον παίκτη, ο οποίος επίσης έχει "βοηθήσει" πολύ με την πίεσή του για να γίνει το deal.

Στο μεταξύ, όπως σας γράφαμε και χθες, όλα τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τεέμου Πούκι έχουν μπει στον "πάγο", με τους Πράσινους να έχουν ρίξει όλο το βάρος στη συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα, όπως τονίζαμε και σε χθεσινό θέμα, οι επόμενοι στόχοι μοιραία θα είναι από... χαμηλότερο ράφι λόγω της μεγάλης οικονομικής υπέρβασης που ετοιμάζεται για τον Φινλανδό.

Την ίδια στιγμή, στον Παναθηναϊκό δε φαίνεται πως... αγχώνονται ιδιαίτερα με την πιθανή προσφυγή του Λαουτάρο Ρινάλντι, μιας και ήταν μία εξέλιξη την οποία ανέμεναν, για έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν και θέλουν να αποδεσμεύσουν άμεσα. Ίσως αυτός, μάλιστα, να είναι καλός τρόπος για να "σπάσουν" το συμβόλαιό του.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags