Facebook Pixel Σενάριο-εφιάλτης στην ΑΕΚ για βασικό και κορυφαίο άσο - Απίστευτο τι πάει να κάνει για να αποχωρήσει!
| 2017-08-01 12:45:00

Σενάριο-εφιάλτης στην ΑΕΚ για βασικό και κορυφαίο άσο - Απίστευτο τι πάει να κάνει για να αποχωρήσει!

Σενάριο-εφιάλτης στην ΑΕΚ για βασικό και κορυφαίο άσο - Απίστευτο τι πάει να κάνει για να αποχωρήσει!

Τι γίνεται τις τελευταίες ώρες με μεγάλο όνομα της "Ένωσης" - Ποιο είναι το παιχνίδι που παίζεται ανάμεσα στις δύο πλευρές και τι φοβούνται στην ομάδα. Μόνο στο SportDog.gr.

Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες τα σενάρια για το μέλλον του Γιάγκοπ Γιόχανσον στην ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τα "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ πληθαίνουν οι "μνηστήρες" για τον Σουηδό άσο από το εξωτερικό.

Η Ένωση παρουσιάζεται να έχει απορρίψει ήδη πρόταση της Τουλούζ, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησης του παίκτη φέρεται να έχει μπει και η Λας Πάλμας, με την οποία η Ένωση διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις στο θέμα του έμπειρου μέσου, καθώς τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ποδοσφαιριστής παίζουν το δικό τους παιχνίδι τακτικής στην υπόθεση.

Από τη μία, η Ένωση προτείνει στον παίκτη νέο συμβόλαιο, περιμένοντας όμως και την πρόταση που θα την ικανοποιεί, από την άλλη, ο παίκτης διαμηνύει ότι δεν "καίγεται" να αποχωρήσει, για να δουλέψει μόνος του τη μεταγραφή του και να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Με αυτά τα δεδομένα, όμως, είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να "στριμωχτεί", καθώς αν δεν προκύψει η ιδανική προσφορά, τότε είτε θα αναγκαστεί να πουλήσει τον παίκτη σε χαμηλότερη τιμή, κάτι που μπορεί να την πλήξει επικοινωνιακά, είτε θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν παίκτη που δε θα πιέσει για την ανανέωσή του και θα κάνει υπομονή για να υπογράψει σε έξι μήνες εκεί που επιθυμεί. Μία εξέλιξη προφανώς ...εφιαλτική για την Ένωση που δε θέλουν ούτε να σκέφτονται στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα αποτελέσει, είτε έτσι είτε αλλιώς, παρελθόν από την ΑΕΚ, με την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση να βρίσκεται στην ουσία με την πλάτη στο τοίχο όσο ο ποδοσφαιριστής κρατάει αυτή τη στάση... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags