Facebook Pixel Oι 21 του Χάσι-Με Μίλιτς αλλά χωρίς Σισέ
| 2017-08-01 22:28:00

Oι 21 του Χάσι-Με Μίλιτς αλλά χωρίς Σισέ

Oι 21 του Χάσι-Με Μίλιτς αλλά χωρίς Σισέ

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την τελευταία τους προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης. Μοναδικό πρόβλημα για τους πρωταθλητές Ελλάδας αποτελεί μια ενόχληση του Σισέ η οποία και τον άφησε εκτός αποστολής,

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την αποστολή του αγώνα της Τετάρτης:

«Το βράδυ της Τρίτης, παραμονή του αγώνα-ρεβάνς με την Παρτιζάν, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε στο Ρέντη την τελευταία του προπόνηση. Μοναδικό «απρόοπτο» εκείνο του Σισέ, με τον νεαρό άσο να αισθάνεται ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά και προληπτικά να μένει εκτός. Ταχτσίδης και Μποτία συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, κανονικά γυμνάστηκαν οι Ανδρούτσος, Ρέτσος, Ελαμπντελαουί, καθώς και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπέσνικ Χάσι έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, 21 τον αριθμό, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή, για το ματς της Τετάρτης (21:45), στο Καραϊσκάκη. Αναλυτικά: Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Καρίμ, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags