Facebook Pixel Ώριμος στο παιχνίδι, μεστός στις δηλώσεις - Παραδοχή Κούτρη για το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός!
| 2017-08-03 07:17:00

Ώριμος στο παιχνίδι, μεστός στις δηλώσεις - Παραδοχή Κούτρη για το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός!

Ώριμος στο παιχνίδι, μεστός στις δηλώσεις - Παραδοχή Κούτρη για το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός!

Αυτό το παιδί έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στον Ολυμπιακό...

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λεονάρντο Κούτρης μετά το Ολυμπιακός – Παρτιζάν 2-2:

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού μετά το 2-2 με την Παρτιζάν: «Το μόνο που που κρατάμε από αυτό το ματς είναι η πρόκριση. Αυτό είπαμε και μετά το τέλος, στα αποδυτήρια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στη Σερβία που τελειώσαμε την πρόκριση κατά 80% και εδώ θέλαμε να τελειώσουμε τη δουλειά. Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, μας το εξήγησε και ο κόουτς. Στο ξεκίνημα του αγώνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και πέσαμε στο ''τριπάκι'' του 1-3. Δεχθήκαμε ένα φτηνό γκολ για το 1-1 όμως στη συνέχεια κυριαρχήσαμε και ανεβάσαμε τον ρυθμό μας. Παρά το δεύτερο γκολ της Παρτιζάν που πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, τα καταφέραμε».

Για τους πιθανούς αντιπάλους: «Δεν υπάρχει βατός αντίπαλος, όλες οι ομάδες στα πλέι-οφ είναι πολύ καλές. Περιμένουμε την κλήρωση και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Για την δική του παρουσία στην ομάδα: «Είναι πρωτόγνωρο γεγονός για μένα ότι ήρθα από τον ΠΑΣ στον Ολυμπιακό και παίζω βασικός στα δύο πρώτα επίσημα ματς στα προκριματικά του Champions League. Μόνο την υγειά μας να έχουμε όλοι και εγώ προσωπικά θέλω να δείξω ότι μπορώ να προσφέρω παιχνίδι με το παιχνίδι, να γίνομαι καλύτερος και να βοηθώ όσο μπορώ την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags