Facebook Pixel Αποκάλυψη Τζώρτζογλου για τις εκλογές της ΕΠΟ!
| 2017-08-03 13:16:00

Αποκάλυψη Τζώρτζογλου για τις εκλογές της ΕΠΟ!

Αποκάλυψη Τζώρτζογλου για τις εκλογές της ΕΠΟ!

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου...

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA FM 89,4:

«Το σκέφτηκα πολύ, με προβλημάτισε, με πίεσαν φίλοι πρόεδροι Ενώσεων, όχι μόνο από την Κρήτη, αλλά από όλη την Ελλάδα, αλλά η απόφασή μου είναι οριστική, δεν θα κατεβώ υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΟ, αν και βλέπω ότι υπάρχουν θέματα στην άλλη παράταξη, του Ευάγγελου Γραμμένου, που με προβληματίζουν».

-Δηλαδή;
-«Υπάρχουν πολύ καλοί παράγοντες και πρόεδροι Ενώσεων στην παράταξη Γραμμένου, ο ίδιος ο Βαγγέλης είναι τίμιος, έχει ικανότητα, μεράκι και πιστεύω ότι θα δουλέψει στην ΕΠΟ, γιατί όπως φαίνεται θα κερδίσει τις εκλογές, έχει τον πρώτο λόγο. Κάποιοι άνθρωποι όμως, που τους «ξέρασε» το ποδόσφαιρο και ήταν στην άλλη παράταξη, επειδή από εκεί τελείωσε το μέλι, πήγαν να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι της παράταξης Γραμένου και επειδή τους ξέρω τι είναι, δεν είμαι σίγουρος ότι θα αφήσουν τον Γραμμένο να εφαρμόσει την πολιτική του, Θα του βάζουν εμπόδια και αυτό μας προβληματίζει όλους, εάν θα καταφέρει ο Γραμμένος να επιβάλει το δικό του πρόγραμμα, να καθαρίσει το ποδόσφαιρο επιτέλους, που τόσα χρόνια βιάζεται, μαστιγώνεται και αυτό το έκτρωμα πρέπει να αλλάξει για να δούμε κάτι καλύτερο».

-Υπάρχει περίπτωση να κατεβεί άλλος αντίπαλος του Γραμμένου, π.χ. ο κ. Καλατζής;
-«Μου τηλεφώνησε ο κ. Καλατζής, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο και μου είπε ότι είναι διατεθειμένος να κατεβεί, μίλησε μάλιστα και με άλλους προέδρους Ενώσεων και λέει το ίδιο, αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν τελικά καταθέσει υποψηφιότητα. Αυτό θα φανεί έως τη Δευτέρα, που τελειώνει η προθεσμία κατάθεση υποψηφιοτήτων».

-Εσείς σαν Ένωση, ποιον θα υποστηρίξετε;
-«Θα κάνουμε έκτακτη σύσκεψη σήμερα ή αύριο ή από Δευτέρα, ανάλογα με τις υποψηφιότητες και θα αποφασίσουμε. Δεν έχουμε πάρει απόφαση ακόμη…»

-Ο Εργοτέλης θα παίξει τελικά στη Football League;
-«Με τον ερχομό του Αιγύπτιου κλ. Σαμί, υπάρχει περίπτωση να δηλώσει συμμετοχή έως αύριο που λήγει η προθεσμία. Μακάρι να μπορέσει να κατεβάσει την ομάδα, γιατί διαφορετικά θα παίξει τοπικό και όχι Γ΄ εθνική. Ο κ. Σαμί έχει τη Λιρς και μια ακόμη ομάδα στην Αίγυπτο και θέλει να βοηθήσει, ενώ ο κ. Βρέντζος αποχώρησε από την ομάδα. Αντίθετα, ο ΟΦΗ πιστεύω ότι θα πάει καλά με τον κ. Τάλο και μαζί με τον Άρη θα είναι οι πρωταγωνιστές της Football league. Θα δούμε…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags