Facebook Pixel Γιατί θυμήθηκε την Τούμπα ο Ουζουνίδης και ποιους αποθέωσε!
| 2017-08-03 23:09:00

Γιατί θυμήθηκε την Τούμπα ο Ουζουνίδης και ποιους αποθέωσε!

Γιατί θυμήθηκε την Τούμπα ο Ουζουνίδης και ποιους αποθέωσε!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Γκαμπάλα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι ο Πνααθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στα δυο παιχνίδια με την Γκαμπάλα, ωστόσ στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των Πρασίνων, που το θύμησε το περσινό παιχνίδι στην Τούμπα, όταν αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδος.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Λουντ, καθώς και τους νεοαποκτηθείς Καμπέσας και Λουτσιάνο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Πέρασε η καλύτερη ομάδα. Τη Γκαμπάλα την κάναμε να δείξει πολύ μικρή απέναντι μας σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού μας. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε, πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όπως είπα πριν το παιχνίδι στα εκτός έδρας δεν είμαστε τόσο καλοί όσο στην Λεωφόρο αλλά σιγά-σιγά πρέπει με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας να αποδίδουμε το ίδιο καλά και έξω.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν, συγχαρητήρια για τη νίκη που έκαναν. Έχουμε τώρα λίγο χρόνο μπροστά μας για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, να εγκλιματισθούν και οι νέοι παίκτες περισσότερο και να γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα.

Και στα δυο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Θα μπορούσε η πρόκριση να είχε τελειώσει πιο εύκολα για εμάς. Αν ήμασταν ποιο αποτελεσματικοί και στα δυο παιχνίδια. Νομίζω ότι και στα δυο παιχνίδια παίξαμε πολύ καλά. Κυρίως εδώ που δεν είναι εύκολο να παίξεις μέσα σε αυτή την έδρα. Εμείς από την αρχή ήμασταν αυτοί που μπήκαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και χάσαμε τις ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να ήταν πολύ πιο εύκολη η πρόκριση για εμάς.

Στο ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι τα πράγματα. Όταν δεν βάζεις γκολ μπορεί να το δεχτείς. Εμείς όμως κρατήσαμε την ηρεμία και τη ψυχραιμία μας, έχοντας αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μας. Οπότε φυσιολογικά μετά βάλαμε δυο τέρματα και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και τρίτο. Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος γιατί παρότι φάνηκε μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες η Γκαμπάλα δεν είναι τόσο κακή ομάδα".

Όταν έγινε το 1-0 με το αυτογκόλ θυμηθήκατε τη φράση που μας είπατε χθες ότι όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο;

"Και αυτή τη φράση θυμήθηκα και το παιχνίδι της Τούμπας θυμήθηκα. Όταν δεν βάζεις γκολ έτσι είναι. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί, κυρίως στα παιχνίδια της Ευρώπης. Αυτό που μας έλειψε σήμερα ήταν η αποτελεσματικότητα. Αν ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί θα είχαμε κερδίσει πολύ πιο εύκολα. Σας είπα όμως ότι και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου έχουμε αποκτήσει εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μας, εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας, οπότε πίστευα ότι εύκολα ή δύσκολα θα πετυχαίναμε το γκολ.

Μας βοήθησαν και οι δυο αλλαγές σίγουρα και η αλλαγή της πλευράς που έγινε με τον Καμπέσας και τον Ρόμπιν. Βοήθησε και ο Λουτσιάνο αρκετά οπότε νομίζω ότι μετά πάλι γίναμε η ομάδα που κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, μπορεί να παίζεις καλύτερα από τον αντίπαλο, δεν σημαίνει όμως αυτό ότι θα κερδίσεις. Ευτυχώς όμως σήμερα στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη".

Γιατί χρησιμοποιήσατε τον Καμπέσας από την αριστερή πλευρά;

"Το δεξί μπακ της Γκαμπάλα τακτικά δεν ήταν τόσο καλός και με την ταχύτητα του Μπράιαν θα βρούμε χώρους. Όπως και επίσης στην αρχή του δευτέρου μέρους θα επιτίθενται από την δεξιά μας πλευρά οπότε με τον Ρόμπιν ήταν καλύτερα. Ο Καμπέσας σας είπα ότι η καλύτερη του πλευρά είναι η αριστερή.

Αυτή τη στιγμή όμως και ο Νίκλας με τον Ρόμπιν έχουν κάνει μια καλή πλευρά οπότε δεν ήταν τόσο απαραίτητο να ξεκινάει από εκεί. Από τη στιγμή που πήγε έτσι το παιχνίδι, ξέρουμε τι θα μας δώσει ο κάθε παίκτης οπότε. Ο Μπράιαν είναι ένας παίκτης με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Κυρίως σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα βοηθήσει πάρα πολύ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags