Facebook Pixel ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
| 2017-08-04 10:23:00

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τη μεγάλη γιορτή του κλασσικού αθλητισμού. Φαβορί η Στεφανίδη, μεγάλες αποδόσεις για την Παπαχρήστου και τους Τεντόγλου, Δουβαλίδη.  

Η μεγάλη γιορτή του κλασσικού αθλητισμού ξεκινάει στο Λονδίνο. Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του πλανήτη θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 13 Αυγούστου 2017.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους νικητές και τις νικήτριες των αγωνισμάτων.

Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ είναι η Κατερίνα Στεφανίδη. Ο τελικός του άλματος επί κοντώ θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Αυγούστου. Η Χρυσή Ολυμπιονίκης μας είναι αήττητη και στους επτά αγώνες στους οποίους έλαβε μέρος το 2017 και κατέχει την καλύτερη επίδοση της σεζόν με 4.85.

Μεγάλες είναι οι αποδόσεις που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τους Έλληνες πρωταθλητές που ελπίζουν σε διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τη Βούλα Παπαχρήστου στο άλμα εις τριπλούν, το Μίλτο Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος και τον Κώστα Δουβαλίδη στα 110 μέτρα με εμπόδια.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Ανδρών στα ειδικά στοιχήματα για τους νικητές στα 100 μέτρα, τα 400 μέτρα, τα 800 μέτρα, τα 10.000 μέτρα, τα 110 μέτρα εμπόδια, το άλμα επί κοντώ, το άλμα εις μήκος, τη σφαιροβολία και τη δισκοβολία.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Γυναικών προσφέρονται ειδικά στοιχήματα για τις νικήτριες στο άλμα επί κοντώ, το άλμα εις τριπλούν, το ακόντιο, τα 100 μέτρα, τα 1.500 μέτρα και τα 10.000 μέτρα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags