Facebook Pixel Κρίσιμες ώρες στον ΠΑΟΚ, κινδυνεύει να "τιναχθεί" η σεζόν στον αέρα - Ολα κρέμονται από μια κλωστή!
Life
| 2017-08-11 09:30:00

Κρίσιμες ώρες στον ΠΑΟΚ, κινδυνεύει να "τιναχθεί" η σεζόν στον αέρα - Ολα κρέμονται από μια κλωστή!

Κρίσιμες ώρες στον ΠΑΟΚ, κινδυνεύει να "τιναχθεί" η σεζόν στον αέρα - Ολα κρέμονται από μια κλωστή!

Βόμβα στα θεμέλια του ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν από την Ευρώπη, αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος, με τις εξελίξεις να προμηνύονται ραγδαίες και καθοριστικές για όλη τη χρονιά.
 

Κρίσιμες είναι οι ώρες που έρχονται στον Δικέφαλο, καθώς φαίνεται ότι όλα εκείνα που θα συμβούν στον σύλλογο είναι ικανά να βάλουν φουρνέλο στα θεμέλια της ομάδας!

Με τον Στανόγεβιτς να βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας και τον Ράσβαν Λουτέσκου να έρχεται κάθε μέρα και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι οι Θεσσαλονικείς είναι έτοιμοι για αλλαγή προπονητή πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο Αύγουστος!

Και φυσικά γίνεται από όλους αντιληπτό τι σημαίνει αυτό για την ομάδα, τον προγραμματισμό της, την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών κ.λπ...

Το θέμα με την έλευση του Λουτσέσκου στη θέση του Στανόγεβιτς, πάντως, το είχε αποκαλύψει το sportdog.gr από την Τετάρτη, 9 Αυγούστου, στο αποκλειστικό ρεπορτάζ με τίτλο "Διαζύγιο-βόμβα στον ΠΑΟΚ προ των πυλών και αντικαταστάτης έκπληξη - Μούδιασμα με Ελ Καντουρί!", όταν γράφαμε μεταξύ άλλων ότι... "Πολύ σοβαρό θέμα έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ με τον Στανόγεβιτς, καθώς οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν ότι "τελειώνει" από τον Δικέφαλο και μάλιστα άμεσα!

(...) Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Δικέφαλο, λοιπόν και μάλιστα σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε, με τον Λουτσέσκου να κάνει ήδη ζέσταμα για να αναλάβει τη νέα του θέση... Βεβαίως θα πρέπει να περιμένουμε και το παιχνίδι του Δικέφαλου με την Έστερσουντ, προκειμένου να δούμε αν θα υλοποιηθούν στον ΠΑΟΚ οι εξελίξεις που είναι προ των πυλών στο θέμα του προπονητή..."!

Με τις Live Sport και Metrosport (και φυσικά τον ηλεκτρονικό Τύπο) να έρχονται σήμερα, με πρωτοσέλιδά θέματά τους, να επιβεβαιώσουν ό,τι έχει το sportdog από την περασμένη Τετάρτη!

Δείτε στο Gallery τα δύο σήμερινά πρωτοσέλιδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags