23/08/17 - 23:57

«Πήραμε μάθημα, μην αρχίζουμε την ιστορία με τον Αντετοκούνμπο»

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού στάθηκε ο προπονητής της Εθινικής, Κώστας Μίσσας μετά την ήττα από τη Γεωργία στην πρεμιέρα του τουρνουα "Ακρόπολις", ενώ δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Έλληνα NBAer.

«Πήραμε μάθημα, μην αρχίζουμε την ιστορία με τον Αντετοκούνμπο»
35.964views 0shares

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Όλα τα φιλικά είναι μάθημα αρκεί να διορθώνεις τα λάθη σου. Το πλάνο μας ήταν να περάσουμε την μπάλα στη ρακέτα και αν δεν βρούμε σκορ από εκεί, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα γρήγορα και να βρούμε ανοιχτά σουτ, αλλά ήμασταν πολύ άστοχοι.

Σήμερα δεν είχαμε καθαρό μυαλό και στο τέλος από ένα επιθετικό ριμπάουντ και ένα σουτ χάσαμε. Αυτά τα πράγματα σου δίνουν σήματα για το τι θα διορθώσεις. Είναι θέμα συγκέντρωσης και διάθεσης. Δεν χρειάζεται χρόνος για να τα διορθώσεις αυτά. Παιχνίδια σαν το σημερινό είναι μαθήματα.

Να μην αρχίζουμε πάλι την ιστορία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έχουμε μια άλλη ομάδα χωρίς τον Γιάννη. Το μέγεθός του σίγουρα θα λείψει, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποια ριμπάουντ αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Την Παρασκευή θα αποφασίσουμε για δωδεκάδα γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος τραυματισμός».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ