Facebook Pixel Απίθανες φήμες στη Θεσσαλονίκη για Βιεϊρίνια – Πώς "συνδέεται" ο ΠΑΟΚ με τον... Γιόχανσον της "Ένωσης"!
| 2017-08-24 13:15:00

Απίθανες φήμες στη Θεσσαλονίκη για Βιεϊρίνια – Πώς "συνδέεται" ο ΠΑΟΚ με τον... Γιόχανσον της "Ένωσης"!

Απίθανες φήμες στη Θεσσαλονίκη για Βιεϊρίνια – Πώς "συνδέεται" ο ΠΑΟΚ με τον... Γιόχανσον της "Ένωσης"!

Τι ακούγεται στην πόλη για τον Πορτογάλο αλλά δεν επιβεβαιώνεται; Τι... παίζεται ανάμεσα στους "ασπρόμαρους" και την ΑΕΚ για μεγάλο στόχο; Όλο το παρασκήνιο στο SportDog.gr...

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στο σημερινό πολύ σημαντικό αγώνα με την Έστερσουντ στη Σουηδία, όπου ο Δικεφάλος θέλει πάση θυσία την πρόκριση για πολλούς λόγους, ωστόσο παράλληλα προχωράει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, μιας και υπάρχουν ακόμα πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Μάλιστα, σε περίπτωση που οι Ασπρόμαυροι μπουν απόψε στους ομίλους του Europa League, εκτιμάται ότι αμέσως θα "φουλάρουν" για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, σύμφωνα με τα "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κάνει, άλλωστε, τις εισηγήσεις του για το πού χρειάζεται η ομάδα μεταγραφές, αν και οι πληροφορίες λένε πως οι στόχοι που βρίσκονται στο προσκήνιο δεν είναι δικές του επιλογές.

Όσον αφορά τα χαφ, νούμερο ένα στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο 25χρονος Σουηδός μέσος της Τζένοα, ο οποίος δεν είναι δύσκολη περίπτωση από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από την ιταλική ομάδα και παραχωρείται.

Προτάθηκε και στην ΑΕΚ 

Πάντως, δεν αποκλείεται στη συγκεκριμένη υπόθεση ο Δικέφαλος να βρει μπροστά του έναν απρόσμενο... εχθρό, μιας και ο μάνατζερ του Όσκαρ Χίλιεμαρκ είναι και ατζέντης του Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος λέγεται ότι τον έχει προτείνει και στην Ένωση, σε περίπτωση πώλησης του Σουηδού μέσου, μία εξέλιξη που δε μοιάζει και τόσο απίθανη, σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Οι φήμες για Βιεϊρίνια

Παράλληλα, κάποιες φήμες στη Θεσσαλονίκη, που δεν επιβεβαιώνονται πάντως, αναφέρουν ότι οδηγείται προς... ναυάγιο η επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο σήριαλ, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό λίγες μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χαμός στην Τούμπα - Ποιος μπήκε στο "μάτι" των φιλάθλων - Έρχεται ηχηρό διαζύγιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags