Facebook Pixel Φοβερή κίνηση Σαββίδη μετά τη λήξη του ματς - Διαβάστε τι... διέταξε τους παίκτες να κάνουν!
| 2017-08-25 00:11:00

Φοβερή κίνηση Σαββίδη μετά τη λήξη του ματς - Διαβάστε τι... διέταξε τους παίκτες να κάνουν!

Φοβερή κίνηση Σαββίδη μετά τη λήξη του ματς - Διαβάστε τι... διέταξε τους παίκτες να κάνουν!

Ο Ιβάν παρακολούθησε από κοντά την ήττα-αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Έστερσουντ και μετά το ματς, πήγε στα αποδυτήρια, σε έξαλλη κατάσταση. Διαβάστε τι έγινε όμως απέξω!

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στη Σουηδία και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι με την Έστερσουντ και τον αποκλεισμό με 2-0, αποτέλεσμα που δεν μπορούσε να πιστέψει.

Ο Ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ήταν έξαλλος με την απόδοση των παικτών του και με τη λήξη της αναμέτρησης κατέβηκε στα αποδυτήρια, όπου και έμεινε για αρκετή ώρα. Αν και ακόμα δεν έχει βγει τι ακριβώς είπε στους ποδοσφαιριστές, αυτό που κυκλοφόρησε, είναι ότι υπήρξε… χοντρή κατσάδα!

Ωστόσο, η ομιλία προς τους παίκτες δεν αρκούσε στον Σαββίδη, ο οποίος προέβη και σε μία ακόμα κίνηση που δεν την έχουμε συνηθίσει. Συγκεκριμένα, αποχωρώντας από τα αποδυτήρια, είδε οπαδούς του Δικεφάλου να περιμένουν απέξω και αμέσως έδωσε εντολή, να πάνε ποδοσφαιριστές να συνομιλήσουν μαζί τους.

Έτσι λοιπόν, οι Πρίγιοβιτς, Μακ, Τσίμιροτ, Μαλεζάς, Σάχοβ πήγαν στον κόσμο και για αρκετά λεπτά άκουσαν τα παράπονά τους και προσπάθησαν να εξηγήσουν τι συνέβη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags