Facebook Pixel Γιατί «ζορίστηκε» ο Ολυμπιακός - Τι έγινε με Μάριν - Φορτούνη - Ο παίκτης... αδύναμος κρίκος στην άμυνα
| 2017-08-26 23:45:00

Γιατί «ζορίστηκε» ο Ολυμπιακός - Τι έγινε με Μάριν - Φορτούνη - Ο παίκτης... αδύναμος κρίκος στην άμυνα

Γιατί «ζορίστηκε» ο Ολυμπιακός - Τι έγινε με Μάριν - Φορτούνη - Ο παίκτης... αδύναμος κρίκος στην άμυνα

Ποιες αδυναμίες παρουσίασαν οι "ερυθρόλευκοι" στο Περιστέρι κόντρα στη Λαμία και για ποιους λόγους φλέρταραν με την απώλεια βαθμών; Διάβασε την εξήγηση στο sportdog.gr.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το 2/2 στο ελληνικό πρωτάθλημα και πηγαίνει πλέον στη διακοπή με σούπερ ψυχολογία και όντας απόλυτα πετυχημένος, μέχρι στιγμής, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βέβαια, κόντρα στη Λαμία οι Πειραιώτες "ζορίστηκαν" αρκετά και έδειξαν αδυναμίες που δεν είχαν φανεί στα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Οι "ερυθρόλευκοι", παρότι ο Μπέσνικ Χάσι προχώρησε σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς στη Ριέκα, δεν είχαν ενέργεια και διάθεση και έδειχναν αρκετά κουρασμένοι, ενώ για ακόμα μία φορά οι Φορτούνης και Μάριν δεν κατάφεραν να έχουν καλή συνεργασία.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού τους ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, με τον Έλληνα άσο ως "δεκάρι" και τον Γερμανό αριστερά, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τη Λαμία, καθώς έδειξαν να μην έχουν καλή "χημεία". Μάλιστα, αν δεν ερχόταν το γκολ από το πέναλτι, τότε πιθανότατα θα είχαν μεγάλο πρόβλημα.

Άλλωστε και ο Μπεν, που προτιμήθηκε για το βασικό σχήμα αντί του Ανσαριφάρντ, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Ο Αφρικανός επιθετικός έχασε πολλές προσωπικές μονομαχίες, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, ενώ πολλές φορές έβγαινε εκτός περιοχής για να πάρει μπάλα, με συνέπεια να μην τον "νιώθει" η άμυνα των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός παρουσίασε και πάλι πρόβλημα στα μετόπισθεν, καθώς οι Ρέτσος και Ρομαό εξετέθησαν σε κάποιες φάσεις από τους επιθετικούς της Λαμίας, ενώ η συνεργασία τους δεν θύμιζε σε τίποτα τα προηγούμενα ματς. Το μεγάλο, βέβαια, πρόβλημα ήταν στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Μίλιτς δεν ήταν σε καλή μέρα και δείχνει πως ακόμα θέλει χρόνο για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, καθώς "ταλαιπωρήθηκε" πολύ στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ βοήθησε ελάχιστα και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Κροάτης άφησε και την ομάδα του με 10 παίκτες στο 70' λόγω δεύτερης κίτρινης, αν και η αλήθεια είναι πως δεν είχε πρόθεση να βρει τον αντίπαλό του και ίσως αποβλήθηκε άδικα.

Πάντως, αν ο Μίλιτς δεν βελτιωθεί στο διάστημα της διακοπής και με δεδομένο ότι ο νεαρός Κούτρης, παρότι έχει διάθεση και προσόντα, θέλει ακόμα αρκετή δουλειά, ο Ολυμπιακός θα έχει μάλλον πρόβλημα στο αριστερό του άκρο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags