Facebook Pixel Τεννές: «Μπορούσαμε την ισοπαλία» - Τι είπε για τις καθυστερήσεις, τι δεν είπε για τα πέναλτι
| 2017-08-27 00:07:00

Τεννές: «Μπορούσαμε την ισοπαλία» - Τι είπε για τις καθυστερήσεις, τι δεν είπε για τα πέναλτι

Τεννές: «Μπορούσαμε την ισοπαλία» - Τι είπε για τις καθυστερήσεις, τι δεν είπε για τα πέναλτι

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, μίλησε για καθυστερήσεις που έκανε ο Ολυμπιακός, την ευκαιρία για ισοπαλία της ομάδας του αλλά δεν πήρε θέση για τις φάσεις των πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την ήττα της Λαμίας με 1-0 από τον Ολυμπιακό:

Το παιχνίδι με Ολυμπιακό: Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια της ομάδας μας. Μαχητικότατη, πειθαρχημένη και από την στιγμή που φτάνει στο σημείο να κάνει καθυστέρηση ο πρωταθλητής Ελλάδας απέναντί μας είναι το καλύτερο εύσημο που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Είχαμε φάσεις και νομίζω ότι σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Μπορούσαμε την ισοπαλία που θα ήταν χρυσή σελίδα στην ιστορία μας απέναντι στον κορυφαίο Ολυμπιακό των τελευταίων ετών. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια πως κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο αλλά δεν πήραμε κάτι. Δώσαμε όμως υποσχέσεις για την συνέχεια. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και να πω ότι εάν είχαμε το ματς αυτό στο γήπεδό μας θα βάζαμε ακόμα πιο δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Τις μεταγραφές: Νομίζω ότι χρειαζόμαστε και θα προσπαθήσουμε. Ψάχνουμε συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Τα περιθώρια βελτίωσης: Το όνομα του αντιπάλου είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Παίζαμε με την ομάδα που έκανε πρόκριση με 2 νίκες με Ριέκα. Από μόνο του ήταν έξτρα κίνητρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την σημερινή εμφάνιση. Εάν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε πιο καλά.

Τις φάσεις των πέναλτι: Δεν έχω καμία εικόνα ή άποψη ούτε για το πέναλτι που ζητήσαμε εμείς και ούτε για το πέναλτι του Ολυμπιακού.

Τον Ντακόλ και εάν απασχολεί: Όχι δεν είναι προτεραιότητά μας. Έχουμε άλλους για φορ. Έχουμε κάνει μία συζήτηση μαζί του αλλά δεν είναι προτεραιότητά μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags