Facebook Pixel Αυτό είναι το νέο Suzuki Jimny που έρχεται το 2018
Άλλα Σπορ
| 2017-08-27 15:57:00

Αυτό είναι το νέο Suzuki Jimny που έρχεται το 2018

Αυτό είναι το νέο Suzuki Jimny που έρχεται το 2018

Από την Αυστραλία μας έρχεται η αποκάλυψη του νέου Jimny, που πιθανότατα θα δούμε για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο στις 25 Οκτωβρίου 2017 και στην αγορά το 2018.

Όπως φαινόταν και από το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο δοκιμών, το νέο Jimny διατηρεί στο ακέραιο στο τετράγωνο αμάξωμα του προκατόχου του. Μάλιστα, αντίθετα με ότι συνηθίζουν όλοι οι άλλοι κατασευαστές, η Suzuki κάνει ένα «βήμα πίσω» σχεδιαστικά, δίνοντας ακόμα πιο λιτή και θα λέγαμε «στρατιωτική» αισθητική στο μικρό της ATV.

H δωρική λιτότητα συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Παρά τις κακής ποιότητας εικόνες, είναι προφανές ότι πέραν της οθόνης του συστήματος multimedia, όλο το υπόλοιπο ταμπλό έχει γίνει προσπάθεια να δείχνει όσο πιο αφαιρετικό γίνεται.

Στα μηχανικά μέρη το νέο Jimny δεν μπορεί παρά να χρησιμοποιήσει τους νέους Euro 6 κινητήρες της Suzuki, υιοθετώντας ίσως το turbo τρικύλινδρο μοτέρ βενζίνης του λίτρου με ισχύ 110 ίππων, ή το ατμοσφαιρικό 1.2 των 90 ίππων.

Για τους λάτρεις του 4Χ4 χαράς ευαγγέλια, καθώς όλα δείχνουν ότι το νέο Jimny θα διατηρήσει σχεδόν ανέπαφη τη διάταξη μετάδοσης του προκατόχου του, με κατ’ επιλογή τετρακίνηση και ενδιάμεσο κιβώτιο υπο-πολλαπλασιασμού των σχέσεων μετάδοσης (αργό).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags