Facebook Pixel Στα πρόθυρα διάλυσης ο Ηρακλής...
| 2017-08-28 11:30:00

Στα πρόθυρα διάλυσης ο Ηρακλής...

Στα πρόθυρα διάλυσης ο Ηρακλής...

Τα χρέη σφίγγουν σαν θηλειά την ιστορική ομάδα, την ώρα που στο ρόστερ έχουν απομείνει οχτώ (!) παίκτες και ο Σπύρος Παπαθανασάκης αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις!

Ο Παπαθανασάκης το τελευταίο διάστημα επιχείρησε να προχωρήσει σε κινήσεις που είχαν ως σκοπό τη δημιουργίας μίας ομάδας... κομπάρσου που θα λάμβανε τυπικά και μόνο μέρος στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο ακόμα και αυτό το... σχέδιό του αποδείχθηκε αισιόδοξο, καθώς έναν σχεδόν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και δύο εβδομάδες πριν την αναμέτρηση κυπέλλου με τον ΟΦΗ, όλα είναι στάσιμα και σε οριακό σημείο.

Το ρόστερ παραμένει... κενό (σ.σ. υπάρχουν μόλις 8 παίκτες), ο νέος προπονητής Μίλαν Κόστιτς προσπαθεί να φέρει παίκτες, όμως η έλλειψη ρευστού δεν του το επιτρέπει, η προετοιμασία της ομάδας πήρε... αναβολή, ενώ η ΠΑΕ εξακολουθεί να μην έχει έδρα, γραφεία και άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Ολα αυτά για να τρέξουν απαιτούν χρήματα, τα οποία δεν υπάρχουν, ενώ κανείς δεν είναι διατεθημένος να δώσει "χείρα βοηθείας" στον Σπύρο Παπαθανασάκη, που πλέον έμεινε μόνος του (μαζί με τους τρεις συνεργάτες του).

Την ίδια ώρα τα χρέη είναι αβάσταχτα, οι προσφυγές δεκάδες και όλα δείχνουν πως το... όνειρο του "Καναδού" για συμμετοχή της ομάδας στη Football League, θα μείνει απατηλό.

Πλέον για να καταφέρει ο Ηρακλής να δημιουργήσει ομάδα, θα πρέπει άμεσα ο Σπύρος Παπαθανασάκης να βρει ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ, ώστε να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις. Ενα ποσό που δεν υπάρχει και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν θα βρεθεί.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags