Facebook Pixel Χαμός με Κούγια στο ΑΕΛ-Αστέρας! Έκανε «ντου» στη φυσούνα (ΦΩΤΟ)
| 2017-08-29 00:08:00

Χαμός με Κούγια στο ΑΕΛ-Αστέρας! Έκανε «ντου» στη φυσούνα (ΦΩΤΟ)

Χαμός με Κούγια στο ΑΕΛ-Αστέρας! Έκανε «ντου» στη φυσούνα (ΦΩΤΟ)

Άναψαν τα αίματα με τον ιδιοκτήτη της Λάρισας στην αναμέτρηση με την ομάδα της Τρίπολης. Μύριζε μπαρούτι από πριν το παιχνίδι.

Χαμός έγινε στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης, η οποία έληξε ισόπαλη 1-1. Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές από τη Λάρισα, παρακολούθησε όλο το πρώτο μέρος από τον πάγκο των «βυσσινί», κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις στη φυσούνα του «AEL FC ARENA». Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας είχε φραστικό επεισόδιο με τον Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων των Αρκάδων και είχε θητεύσει την 5ετία 2007-2012 στην ΑΕΛ. Τα αίματα άναψαν, αλλά το επεισόδιο έληξε γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Περίεργο κλίμα πριν την έναρξη

Η αλήθεια είναι, ότι η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι πριν το παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία στη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στο γήπεδο υπήρχε περίεργο κλίμα. Ο κόσμος αναρωτιόταν με την απομάκρυνση του Νίκου Αναστασόπουλου, για βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΛ, κάτι που διαψεύστηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Καρφιά για Ντοντό με σπόντες για Ιγκλέσιας

Και μέσα στο περίεργο κλίμα, ήρθε και το επεισόδιο της φυσούνας, για το οποίο πολλοί απόρησαν, αν και η εξήγηση θα μπορούσε να συνδεθεί με κάποιες τοποθετήσεις του γνωστού ποινικολόγου. Μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι, ο Αλέξης Κούγιας είχε κάνει κάποιες δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε το όνομα του Αργεντινού μέσου του Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, στις 21/8/17 κληθείς να σχολιάσει, στο AEL RADIO, τις αποχώρήσεις των Κουτσιανικούλη, Λαμπρόπουλου και Ντοντό, ο ιδιοκτήτης της Λάρισας στάθηκε στην περίπτωση του τελευταίου, μίλησε για κρούσμα απειθαρχίας (συγκεκριμένα είπε «τον χρυσοπληρώναμε για να διασκεδάζει») και υπογράμμισε: «οι εποχές και οι νοοτροπίες παικτών όπως ο Κλέιτον, ο Ιγκλέσιας που θα είναι στην ΑΕΛ και παράλληλα θα διασκεδάζουν στην Λάρισα έχουν παρέλθει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags