Facebook Pixel Νέο όνομα για αντι-Ζέκα! Τον «τσεκάρει» ο Ουζουνίδης, είχε «παίξει» δυνατά και για τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-29 01:49:00

Νέο όνομα για αντι-Ζέκα! Τον «τσεκάρει» ο Ουζουνίδης, είχε «παίξει» δυνατά και για τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο όνομα για αντι-Ζέκα! Τον «τσεκάρει» ο Ουζουνίδης, είχε «παίξει» δυνατά και για τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία εξαιρετική περίπτωση από την Πριμέρα φαίνεται πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο παίκτης έρχεται από γεμάτες σεζόν και η μεταγραφή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

«Βροχή» πέφτουν τις τελευταίες ώρες οι προτάσεις των μάνατζερ στον Παναθηναϊκό για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κάρλος Ζέκα στη μεσαία γραμμή.

Ένα από τους παίκτες λοιπόν που προτάθηκε, είναι ο Παπακούλι Ντιόπ της Εσπανιόλ, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ενώ πρόπερσι είχε «ακουστεί» ξανά για το Τριφύλλι.

Ο 31χρονος αμυντικός χαφ τα δύο τελευταία χρόνια έχει 48 συμμετοχές με τον σύλλογο της Βαρκελώνης, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ντιόπ είναι διεθνής με τη Σενεγάλη και έχει ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Λεβάντε, Ταραγόνα και Ρασίνγκ Σανταντέρ ενώ ξεκίνησε την πορεία του στη Γηραιά Ήπειρο από τη Ρεν της Γαλλίας.

Η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του, ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται δύσκολη και ακριβή. Από εκεί και πέρα, πάντα σε πρώτο πλάνο για τον αντι-Ζέκα παραμένουν οι Ενόχ και Σιλά και εξελίξεις θα υπάρξουν ίσως και μέσα στη μέρα.

Δείτε τον σε βίντεο:
 







 
Παναθηναϊκό - Πάντα σε πρώτο πλάνο Ενόχ και Σιλά" class="img-responsive center-block" src="http://sportdog.webjarlab.com/storage/photos/w_800px/201708/005232.jpeg" />

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags