Facebook Pixel Αυτό είναι το απίστευτο deal για τον Ολυμπιακό στο... παραένα των μεταγραφών - Φήμες για τρελή πρόταση!
| 2017-08-29 09:45:00

Αυτό είναι το απίστευτο deal για τον Ολυμπιακό στο... παραένα των μεταγραφών - Φήμες για τρελή πρόταση!

Αυτό είναι το απίστευτο deal για τον Ολυμπιακό στο... παραένα των μεταγραφών - Φήμες για τρελή πρόταση!

«Καυτές» αναμένονται οι επόμενες ώρες στο λιμάνι, αφού είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν σημαντικές και οριστικές εξελίξεις για μια φοβερή μεταγραφή. Διάβασε για ποιον πρόκειται.

Στο κατακόρυφο θα φτάσει η αγωνία μέχρι την Πέμπτη το βράδυ στην υπόθεση του Παναγιώτη Ρέτσου. Η παραπάνω εκτίμηση-πρόβλεψη θα ήταν λιγότερο ανησυχητική αν προερχόταν από τις εντός συνόρων πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του 19χρονου, ωστόσο πρόκειται για την «επίσημη» αναφορά που γίνεται για το θέμα στα τοπικά Μέσα του Λεβερκούζεν.

Μπορεί ο εξελίξιμος παίκτης και ο... επιβλέπων το ζήτημα της μεταγραφής του, Φαλί Ραμαντάνι, να μην «τρελαίνονται» στο ενδεχόμενο της μετακόμισης του νεαρού αμυντικού στην ομάδα της Μπάγερ, ωστόσο οι εξελίξεις είναι αρκετά πιθανό να γίνουν ραγδαίες μέσα στα προσεχή, λίγα, 24ώρα και η ομάδα της Μπουντεσλίγκα να φτάσει την προσφορά της σε τέτοια επίπεδα, που θα είναι αδύνατον για τον Ολυμπιακό να αρνηθεί.

Το δεδομένο, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, είναι ότι η Λεβερκούζεν βρίσκεται σε αναζήτηση ενός στόπερ, καθώς η άμυνά τη μοιάζει με... αφύλακτη διάβαση μετά τη φυγή του Ομέρ Τοπράκ για την Ντόρτμουντ. Η εστία της Μπάγερ έχει ήδη παραβιαστεί πέντε φορές σε δύο ματς πρωταθλήματος και αναζητείται... ασπιρίνη σε αυτόν τον «πονοκέφαλο».

Η έλευση του 28χρονου, Σβεν Μπέντερ, από την Ντόρτμουντ έχει αποδειχτεί... φιάσκο μέχρι στιγμής, παρότι πρόκειται για την ακριβότερη έως τώρα προσθήκη στο ρόστερ της Λεβερκούζεν, με ένα ποσό της τάξης των 12,5 εκατ. ευρώ.

Έτσι μοιάζει βέβαιο ότι η Μπάγερ θα κινηθεί για την απόκτησης ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με την περίπτωση το Ρέτσου να παραμένει στην κορυφή της λίστας της. Όμως, το πλέον ανησυχητικό για τον κόσμο του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι η Μπάγερ έχει αυτή τη στιγμή ένα πλεόνασμα 45 εκατομμυρίων ευρώ στο ταμείο της, μια και το φετινό καλοκαίρι έχει εισπράξει σχεδόν 60 εκατ. ευρώ από παραχωρήσεις παικτών, ενώ έχει δαπανήσει μόλις 14,5 εκατ. ευρώ.

Συνεπώς, αν οι Γερμανοί το επιλέξουν μπορούν να προχωρήσουν σε όποια οικονομική υπέρβαση επιθυμούν και να ικανοποιήσουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι είναι απολύτως ξεκάθαροι μέχρι στιγμής στις απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του 19χρονου πολυθεσίτη άσου. Δεν πέφτουν κάτω από τα 20 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και αυτό έχει γίνει σαφές σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι τελευταία χρονικά «έφαγε πόρτα» η Ρεν του βαθύπλουτου 55χρονου, Φρανσουά-Ανρί Πινό, έχοντας φτάσει την προσφορά της στον Ολυμπιακό για τον Ρέτσο στα 18 εκατ. ευρώ! Έτσι, αυτή τη στιγμή, μόνο η Λεβερκούζεν φαίνεται ικανή να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Ολυμπιακού και να κάνει δικό της τον παίκτη στο... παραένα του μεταγραφικού παζαριού.

Πάντως, καθώς ο χρόνος πιέζει και το τίμημα που ζητάει ο Ολυμπιακός είναι πολύ υψηλό, η αισιοδοξία στο Λιμάνι και στον Μπεσνίκ Χάσι παραμένει πως ο Ρέτσος θα βρίσκεται στο ερυθρόλευκο ρόστερ για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags