Facebook Pixel Το βίντεο-ανατριχίλα του Sea Jet 2!
Life
| 2017-09-08 11:59:00

Το βίντεο-ανατριχίλα του Sea Jet 2!

Το βίντεο-ανατριχίλα του Sea Jet 2!

Δείτε τις σκηνές-θρίλερ που έζησαν οι επιβάτες του Sea Jet2, όταν το σκάφος προσέκρουσε σε προβλήτα στη Σίφνο!

Στο βίντεο του Kaipoutheos.blogspot.gr, φαίνεται το ταχύπλοο να επιχειρεί ελιγμούς μετά την πρόσκρουσή του στον προβλήτα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως φαίνεται το ταχύπλοο - άγνωστο γιατί - έχει πέσει πάνω στον προβλήτα δίπλα από το χώρο στον οποίο κανονικά θα έπρεπε να δέσει.

Παρά την πρόσκρουση ο καπετάνιος δεν χάνει την ψυχραιμία του και τελικά δένει το ταχύπλοο εκεί όπου ήταν προγραμματισμένο.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις επιβάτες, ο ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε με πλοίο της γραμμής στον Πειραιά, προκειμένου να διακομισθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Το ταχύπλοο υπέστη εσωκοίλωμα με ρήγμα στο πρωραίο τμήμα με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δρομολογίων μέχρι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη.

Οι υπόλοιποι 195 επιβάτες του πλοίου προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. To sea jet 2 εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σίφνο - Μήλο - Φολέγανδρο - Θήρα - Αμοργό - Κουφονήσι - Νάξο - Μύκονο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags